Gå til sidens hovedinnhold

På han igjen

Så er det «på han igjen».

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For en god stund siden, hadde jeg en «debatt» (leserinnlegg) på denne siden med prosjektansvarlig for nytt tilbud om innkjøp og plassering av elsykler i Nordre Follo kommune. Argumenterte mot dette tilbudet med henvisning til bruk av kommunale midler og manglende behov. For ikke lenge siden sto det å lese i ØB at tilbudet ikke viste seg være bærekraftig og ville bli avsluttet. Så da gjenstår det bare for kommunen å bokføre et tap på noen millioner av skattebetaleres penger.

Dette innlegget handler om dagens «gledesmelding»; nemlig introduksjon av elsparkesykler i kommunen. Og så bra er dette tilbudet at kommunen til og med har sørget for oppmerkede plasser, slik at blinde og svaksynte – og oss andre - ikke snubler over dem. Men ikke et ord om at dette tilbudet medfører motorisert trafikk på fortau og gang- og sykkelveier. Slik er det i alle fall i Oslo, som nå endelig tar tak i problemet. Elsparkesyklene kommer dessverre også til å bli brukt, av ungdom som leketøy og lettvint måte å komme raskt frem på. Får håpe de ser oss gående på fortau og gangveier da.

Får håpe på det.

Kommentarer til denne saken