Flügger Farge irriterer seg grønn over biler som står i veien

FRITT FREM: Problemet oppstår når noen parkerer så langt ut at lastebiler som skal levere varer til Flügger Farge, ikke kommer frem.

FRITT FREM: Problemet oppstår når noen parkerer så langt ut at lastebiler som skal levere varer til Flügger Farge, ikke kommer frem. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Flügger Farge i Jernbaneveien 16 ber Ski kommune sende over en parkeringsvakt med bøteblokk for å bli kvitt bilene som stenger for vareleveringen.

DEL

SKI: Plassen mellom Drivhuset og Flügger Farge vis-à-vis Ski storsenter er et av de få smutthullene som er igjen der det er mulig å parkere gratis i Ski. Deler av plassen er kommunal grunn og parkeringen er ikke regulert. Finner du plass, er det bare å sette fra seg bilen. Selvfølgelig må du huske å ta hensyn til andre parkerte biler, til boligblokka ved siden av og til de forretningsdrivende i nærheten. Det er det ikke alle som gjør.

– Er det noen som kan ta seg en tur ut til plassen foran Flügger og Drivhuset og skrive noen bøter og gjøre et eller annet med at folk parkerer langt ute i krysset? Dette med at folk parkerer der er faktisk et stort problem for oss som driver butikker og har innkjørsel der folk parkerer, skriver Flügger Farge i en epost til Ski kommune.

Borettslaget i Jernbaneveien 18 eier deler av den samme plassen. De har både en garasjerekke og parkeringsplasser foran blokka. Borettslaget prøver å avgrense parkeringen fra utenforstående ved å male striper på asfalten som viser hvor grensa mellom kommunal og privat grunn går.

Problemet oppstår når noen parkerer nærmere blokka enn de skal, eller parkerer for langt ut mot Jernbaneveien. Det siste rammer ikke minst Flügger Farge.

– Dette med at folk parkerer der, er faktisk et ganske stort problem for oss som driver butikker og har innkjørsel der folk parkerer. Når vi får varer, kommer ikke lastebilen seg inn på plassen her og må dra pallevis med varer fra andre siden av rekka der folk står, og vi har kunder som ikke får varene sine på grunn av at lastebilen ikke kommer inn. Dette sinker vår og andre butikker rundt her sin hverdag. Vi får klager av kunder som ikke får varene sine og de som leverer til oss og andre butikker om at de ikke kommer seg inn her på grunn av de bilene som ikke kan parkere. Og blokka ved siden av klager over at det kan komme ambulanse og brannbiler som ikke kommer seg frem, påpeker fargehandelen i eposten til Ski kommune.

Og kommer med et aldri så lite hjertesukk på slutten:

– Vi håper for guds skyld at dere gidder å gjøre noe med dette, for det er forferdelig irriterende at vi sier fra, men føler at vi ikke blir hørt. Og når det kommer varer som ikke får plass til å komme seg inn, topper dette det hele ...

LES OGSÅ: Vil tette smutthull i Ski

Artikkeltags