Parkinson - hva kan jeg selv gjøre?

INVITERER: Berit Kristiansen og Freddy Norstrøm i Follo Parkinsonforening har fått overlege Audun Myskja som foredragsholder på kveldens møte i Ski Servicesenter.
Foto:

INVITERER: Berit Kristiansen og Freddy Norstrøm i Follo Parkinsonforening har fått overlege Audun Myskja som foredragsholder på kveldens møte i Ski Servicesenter. Foto: Foto:

Inviterer til foredrag og møte.

DEL

FOLLO: - Til onsdagens møte på Ski servicesenter har vi fått overlege Audun Myskja til å komme, sier de to aktive parkinson-medlemmene Berit Kristiansen og Freddy Nordstrøm.

Audun Myskja er overlege, musiker, forfatter og foredragsholder, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han har utviklet musikkbasert miljøbehandling (MMB; «Myskjaskolen») og utdanner nå helsearbeidere i kvalitetsfremmende metoder i et landsomfattende prosjekt i regi av Helsedirektoratet for perioden 2015⎼2020. Han er også fagveileder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg ved Nord Universitet i Levanger.

Faglig

Myskja har skrevet et tyvetalls fagbøker,og holdt en rekke kurs og foredrag i inn- og utland. Han samarbeider med pasientforeninger og har også vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforenings Kvalitetspris.

Onsdag 6. november blir det altså anledning til å både å høre og spørre den allsidige overlegen i Ski servicesenter. Berit Kristiansen og Freddy Norstrøm i Follo Parkinsonforening håper mange finner veien til foredraget og ønsker velkommen. Her kan det bli noen knep om selvhjelp å plukke med seg.

Artikkeltags