Grunnarbeidene på Taraldrud fullføres nå – dobler staben på beredskapssenteret

REISER SEG: I flere av byggene er kjeller og første etasje allerede reist, og innredningsarbeider skal starte.

REISER SEG: I flere av byggene er kjeller og første etasje allerede reist, og innredningsarbeider skal starte. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

For tiden jobber omtrent 30 funksjonærer og 100 arbeidere på anleggsområdet for beredskapssenteret på Taraldrud. Snart blir de dobbelt så mange.

DEL

TARALDRUD: Frem mot påske fullføres grunnarbeidene. Sprengningsarbeider avsluttes etter planen i løpet av februar, og innen utgangen av mars skal også knusevirksomheten sluttføres. Arbeider med VA pågår gjennom hele perioden, og pussing av voller med fyllmasser vil starte opp. Dette opplyser Skanska i en nabomelding. Videre:

Betongarbeidene som startet opp i august, fortsetter for fullt i hele perioden. Kjeller- og første etasje i flere av byggene er allerede reist og støpt, og innredningsarbeider vil starte opp i løpet av de nærmeste ukene. Denne uken ble det montert enda en tårnkran på byggeplassen.

I perioden frem til påske blir prosjektet en enormt stor logistikk-kabal med tanke på bestillinger, inntransport, mellomlagring, innheising, montasje, og selvfølgelig rydding og vekktransport av utstyr som det ikke er behov for lenger. Det er for tiden cirka 30 funksjonærer og 100 arbeidere på byggeplassen daglig, og snart vil antallet bli bortimot doblet, opplyser Skanska.

Anleggsaktivitet og byggearbeidene vil fortsette å følge arbeidstiden som er avtalt.

Artikkeltags