Pressekonferanse om nye næringslivstiltak klokken 19:00

Regjeringen skal orientere om nye økonomiske tiltak for næringslivet i en pressekonferanse søndag kveld. Følg pressekonferansen direkte klokken 19:00.

DEL

OSLO: De nye restriksjonene for å bremse smittespredningen av koronaviruset rammer næringslivet hardt, og det knytter seg stor spenning til hva regjeringen vil sette inn av tiltak fremover.

– Vi mister en del av inntekten. Alle ledd mister inntekter. Det er en stor usikkerhet for fremtiden. Hvis dette fortsetter, er det kroken på døra. Vi kan tåle to uker, men hvis ikke det kommer en redningspakke fra regjeringen er det kjørt, sa daglig leder Turgay Yeser på Bowlers Restaurant og bar til ØB søndag.

Han frykter at vi kommer til å se mange konkurser framover.

I løpet av søndagen har regjeringen hatt møte med flere organisasjoner fra næringslivet. Formålet med møtet er å kartlegge konsekvenser, få innspill og målrette tiltak for å trygge jobber, hjelpe bedrifter i en krevende situasjon og sikre næringslivet i tiden som kommer, skriver regjeringen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Justisminister Monica Mæland til hyttefolket: – Reis hjem

Det er statsminister Erna Solberg og finansminister Jan Tore Sanner som skal orientere de nye økonomiske tiltakene for å håndtere den økonomiske situasjonen under korona-pandemien.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken