Kjendiskonserten trakk fullt hus

GULLSTRUPEN: Angelina Jordan snag vakkert for en fullsatt sal i Ski.

GULLSTRUPEN: Angelina Jordan snag vakkert for en fullsatt sal i Ski. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rådhusteateret var fylt til randen da Kjendiskonserten ble arrangert for 9. året på rad.

DEL

SKI: Kjendiskonserten er i utgangspunktet et treff for lokale korps i Follo. I tillegg til en kjent artist. I år var det 11 år gamle Angelina Jordan som sto for vokalen.

Jordan ble virkelig kjent for det norske publikum i 2014. Da vant hun Norske Talenter, bare åtte år gammel. Siden den gang har hun reist verden rundt med sin fantastiske stemme, og fått fans langt utenfor Norges grense.

Søndagskvelden fylte Skis storstue med mye vakker musikk og stemmen til Jordan. Rita Hirsum Lystad som konferansier, loset publikum trygt og godt gjennom konserten.

Et samarbeidsprosjekt

Søndagens konsert er den niende i rekken. Det er en krevende øvelse, men Nordby Skolekorps, med prosjektleder Bård Granerud klarte nok en gang å gjennomføre festkonserten med stil. Arbeidene med søndagens konsert, startet allerede i januar, etter forrige konsert med Knut Anders Sørum.

– Kjendiskonserten er ikke noe sololøp fra min side. Uten gode medhjelpere fra både eget og de andre korpsene som deltok, hadde det ikke blitt enkelt å få til et slikt arrangement. Dirigenter og instruktører har jobbet godt sammen med medlemmene siden august for å forberede søndagens konsertstoff, sier Granerud.

Nordby Skolekorps sto sammen med Drøbak-Frogn Skolekorps, Ås Jente og Guttekorps og Rakkestad Skolekorps, på scenen i Ski.

De yngste i hvert korps utgjorde junioravdelingen, mens de eldste og mest erfarne ble til hovedkorpsene på scenen. De fikk alle hjelp av Angelina Jordan underveis i konserten.

Full sal

I salen satt det 450 forventningsfulle publikummere, mens det var cirka 140 aktive musikere og drillere som sto for underholdningen.

Angelina Jordan (11) reiser veden rundt med sin gullstrupe. I Ski søndag, hadde en av Jordans største fan også benket seg, på første rad. Han er fra Russland og skal, etter det ØB erfarer, besøkt Jordans konserter verden rundt.

Under konserten ble mange kjente låter fremført. «What a wonderful world", "Fly me to the moon», er noe av det mer klassiske, som publikum fikk høre. «Power of Love», kjent fra gruppen Huey Lewis and The News, er mer rockete.

I en pause for korpsmusikken, sto Angelina Jordan på scenen, nesten alene, bare akkompagnert av et piano. Da fikk 11 åringen virkelig vist frem sin flotte stemme.

Skal vi tro arrangøren, vil Kjendiskonserten også bli arrangert neste år. Da blir det 10 års jubileum.

Artikkeltags