E6: Klokken 10:39 søndag formiddag melder Vegtrafikksentralen at to rådyr skal gå langs E6 nær bomstasjonen på Kambo/Moss. Siden har dyrene beveget seg nordover langs E6, og i halv ett-tiden skal de befinne seg i nærheten av Sonsveirysset syd i Vestby.

– Viltnemnda er underveis. Vis hensyn og kjør forsiktig, oppfordrer Vegtrafikksentralen.

Glatt

Søndag morgen var det også glatt på E6 syd i fylket. Klokken 06:46 søndag morgen meldte Vegtrafikksentralen øst at de hadde fått inn flere meldinger om at det var svært glatt på E6 mellom Svinesundparken og Alvimkrysset i Sarpsborg, og at entreprenørene var varslet og underveis.

- Kjør forsiktig!, oppfordret de.

Også politiet opplyste at de hadde fått flere meldinger om at det var svært glatt på E6 mellom Halden og Sarpsborg, og at Vegtrafikksentralen var på saken.

Da ØB var i kontakt med Vegtrafikksentralen litt før klokken syv, hadde de foreløpig ikke fått meldinger om problemer i Follo, men trafikkoperatøren påpekte at det fortsatt var tidlig.

Klokken 08:57 melder Vegtrafikksentralen at strekningen mellom Årumkrysset og Lankaskrysset var ferdig saltet i retning Svinesund, og at saltebilen snudde og kjørte nordover igjen mot Sarpsborg.