Her er årets lærebedrift i kokkefag - og kjøkkensjefen er fra Kolbotn

Kokk: Kjøkkensjef Pål Suarez flankert av kokkelærlingene Irmelin A. Sandboe og Robert Haugen under Norgescupen i Stavanger i februar.

Kokk: Kjøkkensjef Pål Suarez flankert av kokkelærlingene Irmelin A. Sandboe og Robert Haugen under Norgescupen i Stavanger i februar.

Artikkelen er over 3 år gammel

Restauranten Brasserie France i Oslo ble i helgen kåret til landets beste lærebedrift. Daglig leder og kjøkkensjef er Pål Suarez fra Kolbotn.

DEL

OPPEGÅRD: Bare uker etter at datteren, Maria Suarez, ble kåret til Norges beste servitørlærling, kåres farens restaurant til fjorårets beste lærebedrift av Norges Kokkemesteres Landsforening.

– Det viktigste vi gjør er å lage en hverdag som er velfungerende for våre kokk- og servitørlærlinger. Vi er veldig opptatt av at det skal være mulig å ha en livslang karriere i vårt fag, noe vi jobber mye med å synliggjøre for våre lærlinger. Vi involverer også alle våre ledere i opplæringen av lærlingene våre. Det gjør at de blir tryggere i sitt yrkesvalg og bruker mer tid på å bli virkelig god.

Brasserie France har sin egen lærlingskole, som blant annet innebærer at lærlingene får reise til Frankrike på studietur.

– Reiselivet er helt avhengig av enkeltbedrifter som tar inn lærlinger og skaper interesse for matfaget og gode matopplevelser. Brasserie France er enestående i sitt arbeid for å satse på ungdommen og formidle unike matopplevelser, sier Krohn Devold i en pressemelding.

For ordens skyld: Maria Suarez er lærling på Statholdergaarden.

Artikkeltags