Mormor og oldemor skjøtter politikken

GENERASJON TRE OG FIRE: Rannveig Kvifte Andresen ble mormor igjen, Inger-Lise Kvifte Andresen oldemor da Ronja Andresen fikk en datter for fire uker siden.

GENERASJON TRE OG FIRE: Rannveig Kvifte Andresen ble mormor igjen, Inger-Lise Kvifte Andresen oldemor da Ronja Andresen fikk en datter for fire uker siden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mens Ronja Andresen er hjemme med sin nyfødte datter, stepper mor og mormor Rannveig Kvifte Andresen inn som vara for SV i kommunestyret i Ski

DEL

SKI: Ikke nok med det. Også oldemor Inger-Lise Kvifte Andresen sitter i kommunestyret i Ski, riktignok for Ap. Dermed er det mormor og oldemor som skjøtter politikken i Ski mens den fire uker gamle jentebabyen er hjemme med sin mor.

Forvirret? La oss starte med det siste tilskuddet på stammen. Den fire uker gamle jenta har foreløpig ikke fått noe navn, og kalles bare for "babyen" eller lillesøster. Hun er barn nummer to til Ronja Andresen (28). Ronja er igjen datter av Rannveig, som igjen er datteren til Inger-Lise. Når Rannveig er vara for Ronja, er det altså de to eldste, mormor og oldemor, som møtes i kommunestyret i Ski.

– I forrige møte var jeg vara for Bård Hogstad. Da var det tre generasjoner i salen. Og Ronja var jo høygravid og det var rett før hun skulle føde. Så vi var egentlig fire generasjoner til stede i salen, sier mor/mormor Rannveig med et smil.

Alt står bra til med mor og barn, forteller mormor/oldemor Inger-Lise Kvifte Andresen.

Artikkeltags