Gå til sidens hovedinnhold

Bilgiganten Mitsubishi dro til Ski for å lage motivasjonsfilm - Ronny fikk besøk fra Japan

Artikkelen er over 3 år gammel

Brannmester og brytetrener Ronny Sigde kan notere en ny tittel på lista: Deltager i motivasjonsfilm for den japanske bilprodusenten Mitsubishi.

SKI: For litt siden investerte Ronny Sigde i en ny Mitsubishi Outlander. Like etter kom henvendelsen fra Mitsubishi Norge.

– Mitsubishi Japan valgte ut tre land i Europa til reklamefilming, så jeg ble kontaktet av Mitsubishi Norge der de lurte på om jeg kunne stille til intervju og reklamefilming med den nye Outlanderen jeg kjøpte for en måned siden.

– Det kom ei dame fra Oslo hit til Ski sammen med tre herrer fra Japan, og vi lagde flere settinger her i hagen og noen rundt i distriktet med bilen, forteller Ronny Sigde.

De tre herrene var fra et reklamebyrå som Mitsubishi Motors Corporation engasjerte i forbindelse med innspillingen.

 

Skal brukes internasjonalt

Markedskonsulent i Mitsubishi Norge, Vibeke Kletteli, forklarer at Sigde og flere skal brukes i en reklamefilm for den japanske bilgiganten.

– Bakgrunnen for besøket i Norge er at det skal lages en intern motivasjonsfilm for Mitsubishi Motors Corporation internasjonalt. I den forbindelse ønsket vi å komme i kontakt med fornøyde norske kunder.

LES OGSÅ: Ronny Sigde om den knallharde oppveksten og hvordan den har preget han

– Norge er et bra land for Mitsubishi og vi synes det er veldig hyggelig med lokal PR for merket i området, kommenterer Kletteli.

I tillegg til Norge, ble det filmet i England og Nederland. Motivasjonsfilmen vil bli ferdigstilt på nyåret.

Kommentarer til denne saken