Rykket ut på melding om at en eldre mann hadde kjørt i veggen på Rema 1000 i Ski

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet rykket ved 15-tiden lørdag ut etter melding om at en eldre mann hadde kjørt inn i veggen på Rema 1000 i Ski. Verken ØB eller politi kunne se noe til hendelsen da vi var på stedet like etterpå.

DEL

SKI: Det var lørdag ettermiddag politiet meldte på Twitter at de hadde fått melding om at en eldre mann hadde kjørt i veggen ved Rema 1000 i Åsenveien i Ski. De skrev at airbagger ble utløst og at det var ukjent skadeomfang. Øst politidistrikt meldte om hendelsen klokken 15.15.

Da ØB var på stedet ved 15.20-tiden kunne ikke journalisten se noe til hendelsen. Vi snakket også med politiet på stedet som heller ikke hadde funnet noe.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt sa ved 15.30-tiden lørdag at de fortsatt var på stedet og undersøkte, og la til at det kunne hende noen har meldt inn feil. Like etter meldte politiet på twitter at de verken hadde funnet bil eller skader på noe bygg. Politiet avsluttet på stedet.

Et vitne på stedet forteller mer om hendelsen til ØB søndag formiddag.

Ifølge vedkommende var politiet på stedet en time etter at hendelsen ble varslet til AMK og var de eneste nødetatene på stedet. Mannen som var vitne til hendelsen og ringte AMK, forteller at det var Viking som først kom til stedet, etter å ha blitt ringt av den involverte mannen.

Vitnet som har kontaktet ØB, kom over en bil med nødblink på, parkert et par meter fra en vegg i parkeringshuset ved Rema 1000. Vedkommende synes det så rart ut og valgte å ta en prat med fører. Da så han at airbagger i bilen var utløst og at mannen blødde fra et sår på hånden. Vitnet forteller at han ringte til AMK klokken 14.09, som ikke skal ha hatt noen biler å sende. AMK lurte på om vitnet kunne ta med vedkommende til legevakten, noe mannen ikke ønsket, da han mente han ikke trengte hjelp.

Ifølge vitnet hentet Viking bilen og den involverte mannen tok taxi hjem innen politiet kom.

ØB skrev først at alle nødetater dro til stedet. Etter det ØB kjenner til, stemmer ikke dette. Ifølge et vitne på stedet kom politiet en times tid etter at det ble meldt til AMK.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt har søndag formiddag ikke mulighet til å gå så langt tilbake i loggen og kan ikke uttale seg om hendelser tilbake i tid.

Artikkeltags