Gå til sidens hovedinnhold

Se konsert med Bendik Hofseth og Helge Iberg direkte klokken 21:00

Artikkelen er over 1 år gammel

Klokken 21:00 i kveld kan du se Bendik Hofseth og Helge Iberg direkte fra Sentralen. Trykk play i vinduet over for å se konserten direkte.

DIREKTE: Bendik Hofseth og Helge Iberg er to av mange artister som stiller opp med direktesendte konserter under koronakrisen. Konserten kan du se direkte klokken 21:00 på ØB lørdag kveld. Etter dette blir konserten liggende i reprise. Gjennom kronerulling kan publikum være med og støtte opp om norske artister i korona-tiden.

Sentralen skriver følgende om de to musikerne:

Bendik Hofseth (1962-) har hatt en uvanlig karriere. Han er artist, sanger, saksofonist, låtskriver, pedagog og produsent.

Karrieren begynte allerede sent på syttitallet i den rike kulturminen rundt Club 7. Til tross for sin unge alder spilte han med alt som kunne krype og gå på musikkscenen fra frijazz til popmusikk, R&B til klassisk.

I 1987 ble han invitert til å spille med Steps Ahead som arvtager etter Michael Brecker i storband og symfoniorkestre. I 1991 kom ”IX” som markerte begynnelsen som soloartist og sanger. Etter det har soloutgivelsene kommet på rekke og rad, i tillegg til at han har spilt på flere hundre innspillinger hvor han deltok på andres plater.

Helge Iberg er en av landets fremste musikere, komponister og skribenter, kjent for sine verk innen jazz og samtidsmusikk. Han er for tiden nominert til Tonos komponistpris med albumet Songs from the planet of life.

På Koronerulling har Bendik og Helge plukket ut et knippe låter som de to skal gjøre i duoformat.

Kommentarer til denne saken