Gå til sidens hovedinnhold

Se konsert med Langhus-musikerne Oscar Utterström og Lorenzo Nardocci - live fra Rådhusteateret i Ski klokken 20.00

Artikkelen er over 1 år gammel

Rådhusteateret i Ski sender i disse dager sine konserter live til publikum, og Østlandets Blad videreformidler i videovinduet i saken fra klokken 21.00.

SKI: Onsdag 1. april kl 20 blir det direktesendt konsert fra Ski med jazzmusikerne Oscar Utterström på trombone og Lorenzo Nardocci på piano. De skal fremføre egne komposisjoner inspirert av nordisk jazz med en blandning av den melodiske tradisjonen fra Italia.

Se konserten direkte her:

Flinke karer

Italienske Lorenzo Nardocci, har bodd i Norge siden 1999 og er aktiv innen mange områder av musikkverden. Han er en veletablert jazzpianist, men er også aktiv som organist og musikklærer.

Oscar Utterström, opprinnelig fra Enköping, Sverige, flyttet til USA 1999 og har siden det vært aktiv som frilanstrombonist hovedsakelig i Nashville, Tennessee, men også de siste årene i Oslo området.

Når Coronaviruset gjorde att Rådhusteatret måtte avlyse vårprogrammet, ble det bestemt å åpne scenen for lokale artister.

– Vi er veldig takknemlige at Rådhusteatret, med Odd Inge Rand i spissen, har tatt initiativ til dette. Å få spille sammen med Lorenzo er alltid en stor glede, men det føles ennå viktigere å få nå ut med vår musikk under disse vanskelige tidene, sier Oscar Utterström.

Se konserten live

Konserten er gratis og fremføres uten publikum i teatern. Den kan både sees på Rådhusteaterets nettsider, og via videovinduet øverst i denne sak.

Østlandets Blad er stolte av å kunne videreformidle konserten, og å støtte lokale kulturliv i tøffe tider.

Kommentarer til denne saken