Gå til sidens hovedinnhold

Se LÖV live fra Sentralen

Artikkelen er over 1 år gammel

Se LÖV spille live fra Sentralen mandag kveld. Klikk på vinduet over for å se konserten i reprise.

Sentralen skriver: På tampen av 2018 annonserte Marte Eberson og Øystein Skar at de hadde startet et nytt bandprosjekt sammen med vokalist Martin Halla. Under navnet LÖV har de raskt etablert seg som et av de mest spennende nye popgruppene i Norge om dagen.

Nylig slapp de debutalbumet Nostalgia, og singelen Stangers and Lovers ble både «Ukens låt» på NRK P3 og fremført på Senkveld på TV2.

Eberson og Skar er begge er tidligere medlemmer av popsuksessen Highasakite, og har i tillegg solid musikalsk tyngde fra flere kritikerroste bandprosjekter. I kombinasjon med Halla, som utvilsomt innehar en av landets aller råeste og mest distinkte stemmer, lager de fengende popmusikk med masse særpreg. De to første singlene «Superhuman» og «That Wasn´t Easy», produsert av Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora) var å finne på lydsporet til serien «Semester», signert regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (Izzat, Taxi). Serien ble vist både i Norge og på Svensk TV4 i 2019.Powertrioen har også levert noen fantastiske konserter i løpet av året, som allerede har skaffet dem et livepublikum. Nå kommer de til Koronerulling, og det er bare å glede seg!

Kommentarer til denne saken