Gå til sidens hovedinnhold

Spennende natt med å jakte på andre i skogen

Artikkelen er over 3 år gammel

Har du lyst til å jakte på andre midt på svarte natta? Nå er det snart klart for årets utgave av Seek and Find i Ski.

STALLERUDHYTTA: Årets arrangement, et av høstens vakreste eventyr, foregår fredag 14. september.

Seek and Find er en gjemmelek som foregår en hel natt i et avgrenset skogområde. Deltakerne melder seg på i lag. Det er levert ut ranselpost til ungdomsskoleelevene i hele Ski om Seek and Find. Man går sammen i lag og fyller ut én laglapp pr. deltaker. Husk underskrift fra foresatte.

Laglapp, tillatelse fra foresatte og en hundrelapp pr. deltaker må leveres i midttimen tirsdag 4. og onsdag 5. september. Haugjordet og Siggerud i kantina i midttimen, Ski-elevene på Kjeller'n i midttimen og Kråkstad-elevene på Kråkstad fritidsklubb i midttimen.

LES OGSÅ: 300 ungdommer i skogen

Mange premier

Oppmøte ved Stallerudhytta er fredag 14. september senest klokken 17.30. Her er hovedbasen.

Ved fremmøte får lagene utlevert en konvolutt med nødvendig informasjon. Deretter følges de av en voksen ut i skogsområdet, finner en egnet plass og etablerer en base.

Godt synlig i leiren henger laget opp et kort med et kodeord. Spillet går ut på å finne og skrive ned så mange andre leire og koder som mulig, samtidig som færrest mulig finner deres leir/kode. Ingen blir slått ut av spillet, alle er med til siste slutt.

Alle må oppholde seg i egen base til selve spillet starter klokken 22.00. Spillet avsluttes ved at laget går samlet til Stallerudhytta og melder seg ut mellom 08.00 og 09.00 lørdag morgen.

Kommentarer til denne saken