Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir det babykino to dager i uken

Artikkelen er over 4 år gammel

Fra 1. september blir det babykino på SF Kino Ski også på fredagene.

SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag.

– I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det. Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent. På babykinoen ser vi vi har et potensiale for å nå flere, sier kinosjef Alexander Dalen ved SF Kino Ski.

Det blir forskjellige filmer på onsdagene og fredagene, slik at du fint kan gå begge dager uten å se samme film.

- Mange har barseltreff og andre ting som gjør at onsdagene kanskje ikke passer, men at fredagene passer. Så det er for å spre det utover og gjøre det til et litt mer attraktivt tilbud, for det er populært, sier han.

Variasjon i repertoaret

Kinoen kommer til å sette opp flere barnefilmer på babykinoene også. Mange litt større barn har kanskje en fridag fra barnehagen innimellom, og da har de muligheten til å bli med mamma eller pappa og 0-1-åringen på kino.

– Det blir en variasjon av typen populær film som går på kveldstid og barnefilm. Så får vi se litt hva som slår an, sier Alexander Dalen.

Han ser for seg at det blir noen repriser på fredagene.

- Men fredag er også en premieredag, så det kan hende vi får litt nyere film også. Og hvis filmen på onsdag ikke falt i smak, kanskje den på fredagen gjør det, sier Dalen.

Potensiale

Kinoen ser an utover høsten for å se hvordan babykinoen slår til.

- Det er et potensiale der som vi absolutt skal se på. Mange som kommer på babykino, kommer ikke nødvendigvis fordi de skal se en film, men fordi det er en fast greie. De kommer bare for å hygge seg, uansett hva de får se, sier Alexander Dalen.

Pappaer i permisjon skal også ha glede av babykino. Det kan like gjerne være Star Wars som en "hjerte og smerte"-film som blir satt opp.

Kommentarer til denne saken