KOLBOTN: Fløysbonnmusikalen Show Stars er den 32. i rekken og spilles i Kolben fredag og lørdag.

Helt siden skolestart sist høst har de 74 elevene jobbet med alt fra manus og koreografi til kulisser og rekvisitter. I tillegg til innøving, selvsagt.

Nå er skuespillere, sangere, musikere, dansere, mediegruppe, lyd- og lysteknikere i ilden. 

Totalt 74 elever er i ilden i løpet av den drøye timen forestillingen varer. Vi møter gutta som slenger seg med på talentkonkurransen for å slippe skolen, men blir uutholdelig flaue av å måtte stå på scenen. Da hjelper det lite at den jålete pappagutten er født med sølvskje i munnen.

Bildeserie

Show stars

Her er ungjenta med en stor drøm i livet om å bli popstjerne, men får et brutalt møte med den kyniske musikkbransjen. Stakkaren med konkurransenerver får et veldig dårlig råd av venninnen sin, som angrer fortvilet. Nerden som ikke tar ett eneste signal om forelskelse, sørger uforvarende for sår kjærlighetssorg.

Premiereklare

Fløysbonnmusikalen Show Stars er elevenes eget verk, og den handler om alt en tenårings hverdag innebærer. På godt og vond. 

Publikum kan glede seg til en kul forestilling, med mye humor og bra musikk.

10. klassing

Forestillingen spilles fredag kveld og to ganger lørdag. Stedet er Kolben kulturhus. Elever fra andre skoler har allerede opplevd en forhåndsvisning. 

Vi gleder oss masse til å vise frem hva vi har øvd på.

Sondre Dragland, lærer

Her er proft sceneshow med overføring fra backstage på storskjerm. Danserne byr på halsbrekkende krumspring, og bandet bærer det hele til imponerende fremføring av blant andre låtene Amy Winehouse` Rehab, OnklP`s Styggen på ryggen, Coldplays Viva La Vida – og Never ending story.

Elever og lærere ved Fløysbonn ungdomsskole har klart det igjen. La oss håpe at også Fløysbonnmusikalen blir en «Never ending story».

Les mer her: Stjernedryss i Show Stars: – Publikum kan glede seg til en kul opplevelse