Skal vi danse-dommeren kommer til Siggerud for å snakke om det å være annerledes

PÅ BESØK: Tore Petterson (til venstre) sammen med de andre Skal vi danse-dommerne, Merete Lingjærde, Egor Filipenko og Trine Dehli Cleve. De fire møter Tid for hjem-gjengen i det nye programmet Familieduellen på TV2. Petterson får altså tid til tre foredrag på Siggerud.

PÅ BESØK: Tore Petterson (til venstre) sammen med de andre Skal vi danse-dommerne, Merete Lingjærde, Egor Filipenko og Trine Dehli Cleve. De fire møter Tid for hjem-gjengen i det nye programmet Familieduellen på TV2. Petterson får altså tid til tre foredrag på Siggerud. Foto:

Tore Petterson er TV-kjendis og dommer i Skal vi danse. Men livet har ikke bestandig smilt til ham.

DEL

SIGGERUD: Onsdag 27. november kommer Tore Petterson til Siggerud skole.

– Du vil bli engasjert, provosert og berørt, lover ildsjelene i foreldreinitiativet Siggerud uten mobbing, SUM.

Tore Petterson har møtt mye mobbing og motgang opp gjennom årene fordi han er annerledes.

– Foredraget angår alle som ønsker seg et trygt og godt oppvekstmiljø, og Tore Petterson snakker til både ungdom og voksne på en morsom, direkte og engasjerende måte, skriver SUM på arrangementsplakaten.

LES OGSÅ: Richard & co. har lagd skøytebane på dugnad

To pr. husstand

SUM håper på fullt hus i aulaen. Foredraget er gratis, men det er maks. to billetter pr. familie og du må bestille gratisbilletter på forhånd på: sum.hoopla.no/sales.

Invitasjon har gått ut i ranselpost og foreldrenes og skolens andre informasjonskanaler.

LES OGSÅ: Gir 10.000 kroner til å bekjempe mobbing på Siggerud

Tore Petterson kommer til skolen på dagtid også. Han holder først et foredrag for mellomtrinnet og så et for ungdomstrinnet. På kvelden er det altså foreldrenes tur.

– En stor takk til Kiwanis, Siggerud skole, Siggerud IL og Siggerud menighetsråd for støtten til å sette opp dette foredraget, hilser SUM.

LES OGSÅ: Siggerud jobber sammen mot mobbing


Artikkeltags