«Skam»-Iman måtte avlyse bryllupsplanene: – Utrolig kjipt

FESTKLAR: Iman Meskini er blant kjendisene som er til stede på Gamle Museet onsdag kveld.

FESTKLAR: Iman Meskini er blant kjendisene som er til stede på Gamle Museet onsdag kveld. Foto:

«Skam»-stjernen, som vokste opp på Kolbotn giftet seg i fjor, men festen har måttet utebli.

DEL

Koronapandemien har i lang tid satt en stopper for store arrangementer her til lands, men onsdag blir Costume Awards arrangert i Oslo.

For å opprettholde smittevern har arrangementet blitt delt i to, der 200 gjester er til stede to ulike kvelder. Altså et arrangement onsdag kveld, og et torsdag. At kjendisene som er til stede setter pris på å lufte seg litt er det ingen tvil om.

– Det er deilig å være tilbake på rød løper igjen og gjøre noe annet enn å sitte hjemme. Vi har tatt litt ting for gitt. Bare det å pynte seg er deilig, sier en fornøyd Iman Meskini (23) til Nettavisen på den røde løperen før prisutdelingen starter.

Måtte avlyse bryllupsfesten

Den tidligere «Skam»-skuespilleren giftet seg i fjor sommer, i en liten seremoni med kun de nærmeste til stede.

Etter planen skulle hun og ektemannen ha arrangert en større bryllupsfest, men på grunn av koronautbruddet måtte de avlyse festlighetene bare to dager før de skulle holdes.

– Det var selvfølgelig utrolig kjipt, men vi skal ta den igjen. Men det er skummelt å planlegge nå, i og med at man ikke vet hva som skjer. Vi får ta det litt som det kommer, sier hun.

Dermed har det heller blitt mye alenetid for det ferske ekteparet, og Meskini erkjenner at det har vært utfordrende, men også fint. Hverdagen har de fylt opp med litt av hvert.

– Vi har lagt mye puslespill og rundet Netflix, ler 23-åringen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken