Nå skal endelig skateanlegget flyttes til Ingieråsen skole

PÅDRIVER: Geir André Myrvang var blant de ivrigste pådriverne for å få et sted å skate i Oppegård syd. Nå er han voksen og blant de beste skaterne i landet. Bildet ble tatt da han besøkte anlegget på Østre Greverud for fire år siden.  FOTO: BJØRN SANDNESS

PÅDRIVER: Geir André Myrvang var blant de ivrigste pådriverne for å få et sted å skate i Oppegård syd. Nå er han voksen og blant de beste skaterne i landet. Bildet ble tatt da han besøkte anlegget på Østre Greverud for fire år siden. FOTO: BJØRN SANDNESS

Artikkelen er over 3 år gammel

Nesten ti år etter at skateanlegget fant sin plass på Østre Greverud, har Oppegård kommune fått tillatelse til å flytte det til Ingieråsen skole.

DEL

GREVERUD: Skaterne selv var pådrivere for å få et sted å skate tidlig på 2000-tallet. Finansiert av spillemidler, Oppegård kommune og Oppegård vel ble det realisert for snart ti år siden.

Tidene forandrer seg, og nå blir ikke anlegget mye brukt. Samtidig er det ønske om å bruke denne plassen i Østre Greverud idrettspark til andre formål.

Oppegård kommune har derfor spurt Kulturdepartementet om samtykke til å flytte det til Ingieråsen skole. Der er det mangel på tilrettelagte anlegg og områder for utendørsaktivitet. Departementet har nå gitt anledning til dette, mot at anlegget opprettholdes i samsvar med forutsetningene for tilskudd.

Artikkeltags