Gå til sidens hovedinnhold

Folkevandring da rulleparken på Siggerud åpnet

Artikkelen er over 4 år gammel

Det var naturligvis full rulle (!) da Bølgen Siggerud Rullepark åpnet på søndag.

SIGGERUD: – Åpningen av Bølgen ble en knallsuksess med godt over 300 store og små fremmøtte. Vi kunne gjennomføre arrangementet i perfekt skatevær, hilser arrangørene.

Siggerud Rullepark er privatfinansiert og de største bidragsyterne er Gjensidigestiftelsen, Olav Thon Stiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB og tippemidler. Av de mindre bidragsyterne er Kiwanis vel verdt å nevne.

Prosjektet med rullepark på Siggerud er planlagt sammen med elever på Siggerud skole og i den forbindelse ble det opprettet en ressursgruppe blant elevene.

Les også

Nå blir det snart skatepark på Siggerud

 

Disse har vært med under planlegging og design av parken i samarbeid med entreprenøren Betongpark.no og Prosjekt Siggerud Skatepark.

Elevrådet og Ressursgruppa hadde regien og var dem som takket givere og overrakte Bølgen til skolen og Ski kommunes eie, symbolisert som et skateboard. Mottager var Gunhild Bondevik Størseth, inspektør på skolen.

- Det hadde ikke blitt noe rullepark på Siggerud uten Tonje Dominguez, og hun har vært veldig flink til å trekke med både skolen og elevene i prosjektet, roser Størseth.

Navnet «Bølgen» er et resultat av en navnekonkurranse som ble avholdt på skolen.

Elevrådet gikk gjennom regler de har utarbeidet for rulleparken.

Flink varaordføre

Offisiell åpning av parken var ved varaordfører Camilla Hille i Ski. Hun tok en tur i parken med rulleskøyter etter klipping av båndet og hun viste imponerende kunster og mot til stor jubel fra publikum.

Konferansierene kommenterte at hun var «skikkelig flink til en varaordfører å være».

Etter den offisielle åpningen ble det en oppvisning av proffe skatere og sparkesykkel utøvere. Her ble det vist en del triks som forhåpentligvis gir inspirasjon til de fremmøtte.

Etter showet ble det et mini-kurs til dem som ville lære mer.

Kommentarer til denne saken