Nå er Jan Nagell-Erichsen Follos rikeste mann

Med en formue på 635 millioner kroner, er nå Schibsted-arvingen Jan Nagell-Erichsen den rikeste mannen i Follo. Bildet viser Schibsteds hovedkontor. Det har ikke lykkes ØB å anskaffe bilde av Jan Nagell-Erichsen.

Med en formue på 635 millioner kroner, er nå Schibsted-arvingen Jan Nagell-Erichsen den rikeste mannen i Follo. Bildet viser Schibsteds hovedkontor. Det har ikke lykkes ØB å anskaffe bilde av Jan Nagell-Erichsen.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

FOLLO: Skattelistene for 2014 viser at de rikeste i hver av Follo-kommunene har en samlet formue på over 1,5 milliarder kroner. Det er på størrelse med de aller rikeste i hele Akershus.

Kjell Inge Røkke troner med en formue på 10 milliarder kroner. På andreplass står Magnus Reitan (40), sjefen for Narvesen og 7-Eleven. Han har en formue på 1,8 milliarder kroner, mens på tredjeplass finner vi Joakim Varner (42). Dressmann-arvingen har en formue på 1,5 milliarder kroner.

Alle skatter til Asker kommune.

Her kan du lese mer om skatt og skattelister

Endringer i Follo

Den rikeste fra Follo finner vi på 19.plass over topp 100 i Akershus.

Det er Schibsted-arvingen Jan Nagell-Erichsen (56) fra Nesoddtangen. Han har en formue på drøye 635 millioner kroner. Det er er økning på 253 millioner kroner sammenlignet med formuen fra 2013.

Nagell-Erichsen ville ikke kommentere formuen overfor ØB.

Som nummer to i Follo, og 26 i Akershus, står gründeren bak postordreselskapet Select, Ivar Løge (77). Han skatter til Oppegård kommune og har i flere år vært rikest i Follo.

Nummer tre er Martin Flatgård (33) fra Oppegård. Han er fortsatt den yngste av Follos topp fem rikeste og havner på plass 57 over de 100 rikeste i fylket. Han har formuen sin fra familieselskapet Glomar AS. På ett år, fra 2012 til 2013, har den økt fra 127 millioner til litt over 149 millioner kroner.

For skatteåret 2014 har hans formue økt betraktelig, til over 209 millioner kroner.

Deretter står Tor Kristian Langseter (66). Han eier blant annet flere eiendommer i Ski, deriblant Idrettsveien 20. På de to siste årene (2012 til 2014) har hans formue økt med rundt 20 millioner og er nå på 188 millioner kroner.

Så kommer Egil Lekang (59) fra Vestby. Han står bak firmaet Lekang Maskin AS og har en formue på nærmere 113 millioner kroner.

Slik fordelte Follos rikeste seg i fjor

Artikkeltags