Åpner dørene til klokken 22

KVELDSÅPENT: Neste mandag åpner Ski bibliotek dørene frem til klokken 22. Biblioteksjef Kirsten Annaniassen Furulund er veldig fornøyd med å kunne tilby et slikt tilbud.

KVELDSÅPENT: Neste mandag åpner Ski bibliotek dørene frem til klokken 22. Biblioteksjef Kirsten Annaniassen Furulund er veldig fornøyd med å kunne tilby et slikt tilbud. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra og med 16. oktober kan de som har gjort forhåndsavtale med Ski bibliotek, komme til biblioteket frem til klokken 22 på kvelden.

DEL

SKI: Etter en travel høstferieuke med liv og røre hele uken, vil de som jobber på biblioteket kun ha én uke på seg før det igjen blir mer å gjøre.

– Vi åpner for meråpent bibliotek. Og for at dette skal gå i orden, må alle som vil bruke biblioteket registrere seg. Før vi har reklamert for dette har over 100 personer registrert seg, forteller biblioteksjef Kirsten Annaniassen Furulund.

Åpent til 22

Fra og med 16. oktober, kan dem som har inngått avtale med Ski bibliotek bruke biblioteket helt til kl. 22.00 om kvelden. Dette gjelder også på lørdager og søndager.

– Vi vil understreke at dette er et ekstra tilbud til våre kunder, opplyser Furulund.

De som vil bruke biblioteket på kveldstid må oppgradere lånekortet til å gjelde inngangsdøren. For å få gjort dette, må du ta turen innom biblioteket og snakket med de ansatte, og få et lånekort som også gjelder for døren. På den måten kan du komme og gå på biblioteket på kveldstid.

– Når du skal inn, må du bruke lånekortet med en pinkode for å åpne døren. Det er ingen som er her, uten at vi vet det. Når biblioteket er ubetjent, er det videoovervåket, sier Furulund.

Ikke først

Ski bibliotek er ikke det første biblioteket i Follo som er blitt merbibliotek. Både biblioteket på Vinterbro og på Kolbotn har allerede utvidet åpningstider.

Artikkeltags