Spennende høstferie på Ski bibliotek

SJØRØVERMORO: Det blir forestilling med dukker og ekte folk blant annet i høstferien.

SJØRØVERMORO: Det blir forestilling med dukker og ekte folk blant annet i høstferien. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den neste uka står i barnas tegn på Ski bibliotek! Med alt fra sjørøvere og bokmonstre til lesestunder og aktivitetsløype, er det duket for en aktiv og morsom høstferie på biblioteket.

DEL

SKI: Programmet har avspark allerede lørdag 29. september klokka 15.00. Da kommer det nemlig en ekte sjørøver til biblioteket! Forestillingen «Sjørøverøya» av Petter Wiik er en blanding og dokketeater og ekte teater, og forteller den spennende historien om hvordan det gikk da sjørøverne skulle grave ned skatten sin på en øde øy. Forestillingen passer for barn fra 3 år og oppover. Billetter koster 50 kr per stykk og kan kjøpes ved inngang.

Variert

Selvfølgelig er det også program i selve høstferieuka. Hver dag fra mandag 1. oktober til torsdag 4 oktober er det verksted der barna kan bruke sine kreative evner. Her kan barna lage søte bokmonstre, eller gi nytt liv til våre kasserte bøker ved å lage nye ting av dem. Det er bare fantasien som setter grenser! Verkstedene starter klokka 12.00, hver dag fra mandag til torsdag.

Fra mandag 1. oktober til torsdag 4. oktober vil det også være lesestund klokka 10.30. I tillegg er det mye annet å finne på: En aktivitetsløype full av utfordringer og oppgaver, brettspill av mange slag, og oppgaver og kryssord i forskjellige vanskelighetsgrader.

– Her skal ingen behøve å kjede seg, sier bibliotekar Ingrid Kornstad.

Alt program i perioden 1. – 4. oktober er gratis, og alle er velkomne.

Artikkeltags