Ski-damer på sponsorjakt: - En bortekamp koster fort 4000 kroner for hver spiller

TRENGER SPONSOR: Ski Ladyhawks sliter med å komme seg på kamp med nok spillere til bortekamper langt unna.

TRENGER SPONSOR: Ski Ladyhawks sliter med å komme seg på kamp med nok spillere til bortekamper langt unna. Foto:

Ski Ladyhawks har startet innsamlingsaksjon for å få med nok spillere til de lengste borteturene. Aller helst ønsker de seg én eller flere sponsorer.

DEL

SKI: Damene sliter med å komme seg på bortekamper med nok spillere. Der A-laget for herrer kan reise med fullt lag, klarer A-laget for damer så vidt å stille to rekker. Noen lange turer til bortekamp gjør at hver enkelt spiller sitter igjen med en regning på mellom 15 000 og 20 000 kroner for en sesong.

Christine Gunnholt og resten av Ski Ladyhawks håper at også de etter hvert kan få samme vilkår som A-laget på herresiden. For med bortekamper i Tromsø, Stavanger og Bergen blir det mye penger hver enkelt skal ut med. Det spilles dobbeltkamper noe som også krever overnatting

– En kamp i Tromsø havner fort på 4000 kroner pr. spiller. Mange på laget er småbarnsforeldre og har stiftet familie, og noen er studenter. Det er jo noe som må prioriteres, sier Gunnholt.

Det har medført at laget har vært svært tynne på borteis.

– Vi er veldig få spillere på kampene vi må reise langt til. Som regel har vi greid å stable på beina to rekker, sier Gunnholt.

Stallen er på rundt 30 spillere.

Har tatt grep

Ski-damene har da også forsøkt å gjøre noe med saken. De har opprettet en konto på spleis.no. Håpet er at mange vil bidra der med små eller store beløp. Aller helst ønsker de seg en sponsor.

– Det har gått litt trått på spleisen. En sponsor på hjelmen, eller noe hadde vært fantastisk, sier Gunnholt.

Målet for sesongen er klart, selv om Ski har tapt de tre første kampene sine.

– Vi ønsker jo å gjøre det så bra som mulig, og en topp tre plassering hadde vært gøy, avslutter Gunnholt


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken