Ski Hockey avgjorde i sudden death – kampen om kvalik blir en thriller

AVGJORDE: Vegard Aspehaug sørget for at Ski vant i sudden death borte mot Hasle/Løren U21.

AVGJORDE: Vegard Aspehaug sørget for at Ski vant i sudden death borte mot Hasle/Løren U21. Foto:

DEL

SKI: Ski Hockey spilte bortekamp mot Hasle/Løren U21 torsdag kveld. Det ble en svært jevn affære. Ski har Kongsvinger og Skien pustende bak seg på tabellen, og var pisket til å vinne, og helst ta med seg tre poeng fra Lørenhallen.

Etter en målrik første periode sto det 3–3. Midtperioden endte 1–1. Da de siste 20 minuttene ble målløse måtte det sudden death til for å avgjøre.

Og avgjorde var det Vegard Aspehaug som gjorde, assistert av Ulrik Utakleiv og Sondre Bredahl Sæby. Dermed fikk de gulkledde i alle fall med seg to poeng.

Ski har i skrivende stund 30 poeng. Rett bak ligger Skien og Kongsvinger på 26 poeng, men de har en kamp mindre spilt enn Ski.

Ski Hockey møter Hasle/Løren-gutta til ny match igjen hjemme i Ski ishall søndag ettermiddag. Kongsvinger spiller dobbeltkamp hjemme mot serieleder Bergen denne helgen.

Syv serierunder gjenstår. De to beste lagene i 2. divisjon får spille kvalifisering mot de to nederste lagene i 1. divisjon om en plass i neste års 1. divisjon.

Det skal bli svært tøft for Ski å komme gjennom det nåløyet. Bergen topper 2. divisjon klart, mens Tønsberg og Furuset ligger nederst i 1. divisjon.

Kampfakta H/L U21-Ski Hockey

Artikkeltags