SKI: - Vi henger oss for mye opp i dømmingen og det dommeren gjør. Vi mangler fokus på det vi skal gjøre, utdyper treneren etter 1-5 for Haugesund Seagulls i søndagens kamp.

Dagen før tapte Ski 2-3 hjemme mot de samme måkene. Det hører med å fortelle at gjestene kom til Ski med kun 11 spillere.

Når sant skal skrives, var det nok noen dommeravgjørelser i søndagens kamp som sikkert kan diskuteres. Men den diskusjonen bør uansett ikke spillerne ta der og da, ute på isen.

Resultatet for Ski ble alt for mange utvisninger, og tre av baklengsmålene kom da også mens de var en spiller mindre på isen.

Tre spillere på banen

Første periode søndag ble jevn, med 1-1 i målprotokollen og 10-13 på skuddstatistikken. Sindre Haverstad utliknet for hjemmelaget.

Men det var så absolutt måkene som fløy høyest denne helgen.

I andre periode gjorde gjestene tidlig 2-1, og ikke lenge etter 3-1. Midtveis i perioden fikk Ski fire utvisninger på kort tid. Nærmest mirakuløst klarte de da å holde buret rent med tre og fire spillere på banen.

- Vanskelig

Tidlig i tredje fikk Ski nok en utvisning, noe Haugesund utnyttet til å gjøre 4-1. Før perioden var halvspilt hadde de også økt til 5-1. Nok en gang i power play.

- Med tre undertallsmål mot oss blir det vanskelig. Men vi kommer heller ikke til ordentlige avslutningsmuligheter, bemerker Ski-treneren.

- Dere har mange nye spillere, er det for tidlig på sesongen?

- Ja, vi hadde nok håpet å bli bedre samspilt i løpet av «preseason», men da manglet vi for mange spillere, sier amerikaneren.

- Fortsatt ambisjoner

- Nå fremover må vi trene annerledes, ha mer disiplin og lære oss å spille som et lag. Og så må det mer disiplin til, understreker han.

- Er det noe positivt å trekke frem etter disse to kampene?

Stillhet. Så latter.

- Nei, det er jo ikke det, smiler han.

- Vi faller for lett sammen og gjør dumme ting. Men det er tidlig i sesongen. Dette er bare starten på en lang sesong. Vi skal møte alle lagene fire ganger, og skal ta poeng mot dette laget senere. I tillegg gjelder det å ta poeng fra de rette lagene.

- Vi har fortsatt de samme ambisjonene om å kjempe om en plass blant de to-tre beste i 2.divisjon, slår Paul Thomas Idland fast.

Kampfakta

Ski Icehawks – Haugesund Seagulls 1-5 (1-1, 0-2, 0-2)

2.divisjon ishockey, menn

Ski Ishall, 66 betalende tilskuere

Mål: 0-1 (9.18) Glenn Larsen, 1-1 (16.09) Sindre Haverstad, 1-2 (21.25) Gints Leitis, 1-3 (27.54) Markus Kankaanranta, 1-4 (41.58) Aleksejs Dokutovics, 1-5 (47.20) Larsen.

Ski: André Filip Georg Lindkvist, André Carlson Kristiansen – Petter Kristiansen, Christian Landbakk, Anders Engen, Fredrik Nyberg, Eirik Bredahl Sæby, Sondre Bredahl Sæby, Daniel Tveter Borgen, Marcus Bing Kvernes, Sindre Agdestein Haverstad, Jon-Rene Kristoffersen, Fredrik Pedersen, Haakon Dobloug Drage, William Thomas, Thomas Nilsen, Jesper Alexander Korslund, Mikael Jonsson, Paal-Erik Nygård, Jørgen Gunnholt, Sondre Tangen Harbosen.

Utvisninger: Ski 8 x 2 min og 2 x 10 min., Haugesund 1 x 2 min.