SKI: Det startet med 2-2 mot Skedsmo fredag kveld før 1-5 mot Lørenskog.

Vi var til stede under kampen mot Jutul lørdag ettermiddag, der Ski kom sent, men ikke nok og hentet inn 0-4 til sluttresultatet 3-4.

– Her møter vi lag fra divisjon A og B, og vi er i C. Vi har gjort det ganske bra. Det ble et hederlig tap mot Lørenskog, og det er Norges beste lag. Jutul vant B-puljen i år, mens vi kom på 2. plass i C, sier trener Thomas Johansson.

Han overtok som trener for Ski U14 for halvannen måned siden, og er fornøyd med det spillerne viser.

– Hva betyr det for dere å spille en slik turnering?

– Det betyr mye. Nå får vi sett hvilket nivå vi ligger på, og vi møter variert motstand. De fleste lagene er i utgangspunktet bedre enn oss, men jeg føler vi henger med, og det er positivt, sier Thomas Johansson.

Bildeserie

Akershusmesterskapet: Ski-Jutul

 

Dårlig start, god spurt

Førsteperioden mot Jutul kan de gjerne glemme så fort som mulig, med 0-4 etter de 15 spilte minuttene.

– Den var helt forferdelig dårlig. Med litt kjeft og at de gikk i seg selv, løsnet det litt, sier Johansson.

Men det ble med tre reduseringer og ikke det viktige fjerde målet.

– Nå brettet de opp ermene i andreperioden, og det var godt å se. Det er mye læring i en sånn turnering. Jeg synes jeg er blitt godt kjent med spillergruppa og får mye ut av dem på de ukene som har gått siden jeg overtok. Jeg er glad for fremgangen de har hatt. Vi var i Sverige for noen uker siden og møtte mange gode lag, sier Thomas Johansson.

Han regner med at laget havner i B-puljen neste sesong, men dette har ikke forbundet satt opp ennå.

Ski-Jutul 3-4 (0-4, 3-0)

Akershusmesterskapet i ishockey for U14. Ski ishall lørdag ettermiddag.

Mål: 0-1 (0.17), 0-2 (1.48), 0-3 (9.28), 0-4 (10.14), 1-4 (17.11) Sigve Aleksander Svendsen, 2-4 (27.27) Iver Sebastian Nygaard (Oliver Rystad), 3-4 (28.06) Sigve Aleksander Svendsen (Iver Sebastian Nygaard).

Ski: Georg Patric Smefjell, Aksel Johan Jensen - Bernard Handstanger, Toby Burum, Sigve Aleksander Svendsen, Elisa Arnestad, Oliver Rystad, Oliver Nilsson Kristiansen, Christian Bull Hein, Mads Granby-Thorsen, Marius Remmem, Ole-Viktor Blekken, William Fredrik Langseter, Erik Andre Erkleiv, Madline Sofie Hausmo, Sondre Svenningsen Wulff, Iver Sebastian Nygaard.

Utvisninger: Ski 3x2 min., Jutul 3x2 min.