Stor familiedag i Parken

BRYTERE: Instruktør Daniel Sigde og de andre gutta fra Ski bryteklubb fikk vist seg frem under aktivitetsdagen i 2016.

BRYTERE: Instruktør Daniel Sigde og de andre gutta fra Ski bryteklubb fikk vist seg frem under aktivitetsdagen i 2016. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Store og små, og de midt imellom, kan se frem til en morsom lørdag i Ski idrettspark.

DEL

SKI:Torsdag og fredag er det aktiviteter for barnehager og SFO som har lyst til å bli bedre kjent med det som skjer i Parken.

- Få en smakebit på hva de forskjellige idrettene byr på! Tilbudet er gratis, sier daglig leder Kari Norum i Ski Alliansehall.

POPULÆRT: Ski IL Turn hadde god oppslutning hele dagen i 2016. Joakim Kindberg storkoste seg med alle aktivitetene til turngruppa.

POPULÆRT: Ski IL Turn hadde god oppslutning hele dagen i 2016. Joakim Kindberg storkoste seg med alle aktivitetene til turngruppa. Foto:

Hoppeslott og gratis kino

Her kan du prøve turn, bryting, håndball, innebandy, fotball, tennis, ishockey og idrettsskolen.

Lørdagens familiedag foregår mellom 11.00 og 15.00. Kjeller'n Fritidssenter er en god samarbeidspartner for idretten i Ski. Kjeller'n er på plass også i år og kommer med hoppeslott og musikk.

Etterpå kan du gå på gratis forestilling på SF Kino Ski klokken 16.00. Billetter til Hotel Transylvania deles ut i idrettsparken fra klokken 11.00.

TRANSPORT: Toget er snart klart til å kjøre mellom storsenteret og idrettsparken.

TRANSPORT: Toget er snart klart til å kjøre mellom storsenteret og idrettsparken. Foto:

Hvis du vil, så slipper du å gå også.

- Vi har leid et minitog i år også som går mellom idrettsparken og Ski Storsenter på lørdag, forteller Kari Norum.Artikkeltags