Folkefest på serieavslutning i Parken

Det myldret av liv i Ski idrettspark søndag under årets utgave av Ski Øst serieavslutning. Fotballspillere i alderen 6-10 år og et stort publikum fra Follo, Oslo og Østfold fikk en fin dag.

Artikkelen er over 3 år gammel

Det myldret av liv i Ski idrettspark søndag da de yngste fotballspillerne avsluttet seriespillet med folkefest.

DEL

SKI: 115 lag med spillere i alderen 6-10 år var i aksjon under Ski Øst serieavslutning. Alle kunstgressbanene og Ski stadion var i bruk.

– Treerlagene spiller her borte. Der er det alltid mye liv, for de yngste lagene har med seg mye publikum, sier daglig leder Ragnhild Carlsen i Ski IL fotball og skuer ut over det øverste kunstgresset som er fylt med spillere, ledere og publikum.

Hoppeslott og ansiktsmaling var populære innslag for den som hadde lyst til å gjøre noe helt annet en liten stund.

– Vi har aldri hatt ansiktsmaling før, så det blir spennende, sier Carlsen.

Effektiv avvikling

Kampene ble spilt fra 10.00 til 17.00. Barna hadde ganske kort ventetid mellom hver kamp, og det er noe både spillere og publikum setter pris på.

– For å unngå altfor mye trøkk på formiddagen kunne vi sikkert holdt på til 18.00, men de fleste setter pris på at det er litt effektivt, sier Ragnhild Carlsen.

– Er det mange lag som kommer tilbake år etter år?

– Det er mange av de samme. Det er mange lokale lag, og noen fra Østfold og noen fra Oslo. Så det er variert motstand, sier hun.

Arrangørene kunne puste ut etter en aktiv helg som også inneholdt cup for gutter 13 på lørdag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken