OSLO: Ski Innebandy fikk en bra start på årets sesong da laget slo Korsvoll 2 6–4 i Bjølsenhallen.

Ski møtte til kamp med en relativt tynn tropp. Hele åtte spillere måtte av ulike årsaker melde pass.

Ski åpnet knallhardt og allerede i første byttet, etter 43 sekunder, setter Peter Bergman inn en retur på kaptein Jonas Leirfalls skudd. Ski er hakket bedre enn motstanderen hele denne perioden men vinner den ikke mer enn 2–1.

I andre periode er Ski flere hakk hvassere enn Korsvoll. Det tar bare 14 sekunder før det står 3–1. Hele perioden er Ski først på alle baller og vinner alle dueller. Dessverre mangler det litt på effektiviteten og Ski vinner perioden med «bare» 3–0. Det skulle man tro var spikeren i kisten. Det var det ikke.

LES OGSÅ: – Blir en festdag i Parken 

– Tredje periode skulle bare være en parademarsj. Det ble det ikke. Korsvoll hever seg et lite hakk, mens vi slipper oss ned mange. Korsvoll setter et par baller bak vår meget gode målvakt Roger Pettersen og er plutselig med i kampen, forteller Eirik Holstad. Han mener likevel Ski kan være fornøyd med serieåpningen.

– Resultatmessig en ok kamp, med en glimrende midtperiode. Kaptein Jonas Leirfall har virkelig åpnet sesongens målkonto og setter to nye mål, begge av det spektakulære slaget, sier Holstad.

Neste Ski-kamp er allerede til fredag. Refstad er motstander i Alliansehallen. Kampstart er kl. 1930.