Damehaukene knuste Skedsmo

Ski Ladyhawks knuste Skedsmo 6-0 i Ski ishall søndag kveld. Trener Kari Fjellhammer var fornøyd, men så også ting Ski skal jobbe mer med i tiden som kommer.

Artikkelen er over 2 år gammel

Ski Ladyhawks vant 6-0 søndag kveld. Men det er rom for forbedringer.

DEL

SKI: Det synes trener Kari Fjellhammer, som naturligvis er fornøyd med resultatet. Ikke minst var det stas å vinne så solid i en "best i Akershus"-kamp.

- Jeg har spilt på landslaget sammen med flere av dem i min ungdom, så det er alltid gøy å slå dem, sier hun.

Blir stadig bedre

Ski Ladyhawks har lært mye på de ukene som har gått siden starten. Det merker også sjefen i spillerboksen.

- Nå synes jeg vi går godt på skøyter, og jeg synes vi blir bedre for hver kamp vi spiller. Vi er et eldre lag som er litt rustne. Andre periode i dag synes jeg var veldig bra. Første periode var noe av det dårligste jeg har sett på lenge, og tredje periode var litt frem og tilbake. Men andreperioden var bra, sier Kari Fjellhammer.

Hun har en klar formening om hva de skal trene spesielt på i tiden som kommer.

- Det blir litt vendinger og det å tørre å holde på pucken i etablert sone, ikke bare å kaste den av gårde mot mål og i beina på andre. Det skal vi jobbe med, sier Fjellhammer.

Lørdag kommer Bergen på besøk til Ski ishall. De spilte uavgjort 2-2 mot Nes søndag formiddag. I den tredje kampen i 1. divisjon den dagen vant Tromsø 5-1 over Grüner.

Ski-Skedsmo 6-0 (1-0, 3-0, 2-0)

1. divisjon ishockey kvinner. Ski ishall søndag kveld.

Mål: 1-0 (12.08) Elisabeth Molland (Guro Smefjell, Linda Skaugerum), 2-0 (17.56) Camilla Retteraasen Semmerud (Guro Smefjell, Lillan Therese Eggen), 3-0 (18.31) Camilla Edi Hille (Oddbjørg Frisk), 4-0 Guro Smefjell (Camilla Hille, Elisabeth Molland), 5-0 (33.17) Terrie Miller, 6-0 (42.55) Camilla Edi Hille (Terrie Miller).

Ski: Marit Hauglid - Førstefemmer: Eva-Swantje Looschen, Therese Marie Wesstad - Lillan Therese Eggen, Terrie Miller, Camilla Edi Hille - Andrefemmer: Guro Smefjell, Stine Svarverud - Camilla Retteraasen Semmerud, Linda Skaugerum, Oddbjørg Frisk - Tredjefemmer: Elisabeth Molland - Linda Fagerli Sæthren, Helene Steen Dalbye, Carmen Elisabeth Hansen.

Hoveddommer: Kjetil Hansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken