Klarer du å klare høyere enn 24 bruskasser i kirken?

GLEDER SEG: Fra venstre Wenche Brandal Furre, Øystein Trædal, Henning Thauland, Helen Hauge Thauland og de andre arrangørene gleder seg til årets fest. FOTO: STIG PERSSON

GLEDER SEG: Fra venstre Wenche Brandal Furre, Øystein Trædal, Henning Thauland, Helen Hauge Thauland og de andre arrangørene gleder seg til årets fest. FOTO: STIG PERSSON

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag kan du bli bedre kjent med det som skjer i Ski menighet.

DEL

SKI: Klokken 11.00-15.00 er det klart for årets høstfest i og rundt Ski nye kirke. Det er åttende år på rad at menigheten står bak denne høstfesten.

Arrangørene satser på godvær, masse folk, og mye moro for både store og små. Det er mange forskjellige aktiviteter, kafeteria, kakelotteri, lotteri med fine gevinster, korkonserter, lykkehjul og besøk av brannbilen, hvis det da ikke er utrykning.

De tøffeste av de tøffe kan prøve seg på bruskasseklatring

– Jeg tror hun som kom høyest i fjor klarte 24 kasser. Vi får leie lift av Follo Liftutleie, sier Henning Thauland.

Men det er altså veldig mye moro som skjer på bakken også...

Viser aktivitetene

Høstfesten er godt innarbeidet. Folk er klar over at den skal foregå på denne tiden, og et par hundre mennesker pleier å ta turen innom. En del som ikke vanligvis besøker det som skjer i kirken, tar turen på høstfesten.

Både SkiMix, en delegasjon fra Follo Kammerkor og barnekorene Yngel og Wongel holder konserter underveis.

– Vi prøver å vise frem noe av det som skjer i kirken, forteller arrangørene.

– Dette er todelt. Vi ønsker å få folk til å komme og se hva vi har å by på her, og naturligvis skaffe penger til menighetens arbeid, sier Øystein Trædal.

– Dette er et lavterskeltilbud. Det er bare å komme og se, uten at man forplikter seg til noe, sier Helen Hauge Thauland.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken