Reagerer kraftig på Høyre-utspill

Tuva Moflag (AP) raser etter Bunæs-uttalelse.

Tuva Moflag (AP) raser etter Bunæs-uttalelse.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

SKI: Onsdag gikk opposisjonen ut med et forslag om å avvise den foreslåtte kommunedelplanen for Ski Øst slik den foreligger. Dette på grunn av faren for at mer dyrket mark skulle bli rasert.

Det var Arbeiderpartiet, Venstre, SV og Senterpartiet som so bak dette forslaget.

I løpet av samme ettermiddag og kveld eskalerte denne saken og tok nye høyder, hva kritikk angår.

Sist ut var Høyres Helge Bunæs, som gikk langt i sin kritikk av Arbeiderpartiets politikk.

Det er denne uttalelsen som får Tuva Moflag til å se rødt.

"-  Det er ikke til å legge skjul på at vi er mest skuffet over Ski Arbeiderparti, som jeg i de 27 årene jeg har vært i Kommunestyret, har sett på som et seriøst parti å forholde seg til i plansaker, Ski Øst er i stor grad deres sak, og dette er bekreftet av ledere og ordførere de har hatt gjennom mange år. At de nå også går så langt som å ta ut arealer, altså Drømtorpjordet, som er Kommuneplanvedtatt i veldig mange år, kan ikke jeg fatte at et seriøst stort parti kan leve med."

- For det første, vi har aldri sagt at allerede vedtatte omreguleringer, som Drømtorpjordet skal ut av planene for Ski Øst. Det vi har sagt og mener sterkt, er at vi må verne om den jorden som i dag er regulert som dyrket mark i dette området, sier Moflag.

Ap-politikeren reagerer også på at Bunæs bruker media til å rakke ned på andre politikeres forslag.

- De planene som nå foreligger for Ski kommune er så omfattende at det eneste som kan fungere for at vi skal kunne nærme oss en enighet, er dialog. Bunæs kunne spurt oss direkte hva som ligger i vårt forslag, i stedet for å spre feilaktig informasjon i media i vårt forslag, sier Moflag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken