Tok publikum med storm

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble ekte julestemning da Ski Rockteater bød på seg selv, og publikum syntes det var herlig.

DEL

SKI: Publikum kjente sin besøkstid og lot seg imponere helt fra start.

– Vi vil ha mer, vi vil ha mer, lød det fra salen og applausen satt løst. Til slutt danset publikum med etter tonene av «Last Christmas», fremført av Rolf Kristensen.

Knallsuksess

Juleshowet ble en knallsuksess. Med både humor og alvor og dyktige sangere og musikere ble det en fest for øyet og øret. De fikk frem rockefoten, men også andre følelser. Profesjonell lys, lyd og program satte prikken over i en. Juletøys og vakre julesanger ble en het kombinasjon.

Vi fikk stifte bekjentskap med den en artig Dansabænd-jul og «Men huff for et styggevær» ble det duket for mye latter i salen. Men også perler som «O helga natt» og den nye sangen «Vet det blir jul i igjen» og «Under juletreet» ble en fryd før øret.

Unge talenter

De hadde også tatt frem unge og lovende talenter både på sang og gitar. De unge gjorde en strålende innsats på scenen. Julie Godager sang «Home for Christmas» og Think Before i talk».

– Det er første gang jeg er med Rockteateret og det var kjempegøy å være med. Jeg vil gjerne bli med flere ganger om muligheten byr seg, sier Julie Godager.

Her er det mye å ta av fremover. Crowtown fra Kråkstad må selvsagt trekkes frem og vokaltrioen i Third Act.

Kjøpte billetter i april

Flere av dem som var til stede i salen var kjente av dem som sto på scenen.

– Vi kjøpte billetter allerede i april og selvsagt på første rad. Vi har gledet oss til dette lenge. Vi har vært her hvert år og det er så fint at de er i gang igjen, sier Kjersti Pedersen.

– De er lokale helter vi både jobber med og kjenner, de gjør det helt riktig i forhold til publikum. De vet hva som er best, fortsetter Pedersen.

Med snøen dalende både på scenen og ute ble folk satt i riktig julestemning. I kveld er det nye sjanser til å se dette strålende juleshowet i Ski Kinoteater. Får du ikke sjansen da, så kan du se denne herlige gjengen i april.

Se bildene fra konserten: (Bildene kan sees på av våre abonnenter)

Se alle bildene fra konserten 

Artikkeltags