Lørdag kan du bli kjent med Ski Røde Kors

SYNLIG PÅ SENTERET: Slik så det ut i september i fjor da Ski Røde Kors feiret at Røde Kors var 150 år i Norge. Leder Christian Ødegård på benken sammen med daværende ordfører Anne Kristine Linnestad.

SYNLIG PÅ SENTERET: Slik så det ut i september i fjor da Ski Røde Kors feiret at Røde Kors var 150 år i Norge. Leder Christian Ødegård på benken sammen med daværende ordfører Anne Kristine Linnestad. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

SKI: Da inviterer foreningen til stand på Ski Storsenter og Rema 1000. De frivillige fra Ski Røde Kors presenterer seg og viser litt av det de gjør i Ski. Du har sjansen til å få vite mer om aktivitetene til Ski Røde Kors.

Hjelpekorpset driver blant annet med sanitetsvakter, ambulanse, leteaksjoner og opplæring i førstehjelp.

Omsorg omfatter besøkstjeneste på både sykehjem og i private hjem, besøkstjeneste med hund, treffpunkt som er et tilbud innen rus og psykiatri, og flerkultur, som driver med både norsktrening, leksehjelp, flyktningguide og aktivitetskvelder-/dager.

God respons

Besøkshundene til Ski Røde Kors er representert i løpet av dagen, og det er mulig både å få mer informasjon og melde seg som ny frivillig og/eller medlem i Ski Røde Kors. Eller gi et lite bidrag til foreningen.

GOD KONTAKT: Besøkshundene i Follo er populære. På Ski Storsenter lørdag får du kanskje kjenne på denne myke pelsen.

GOD KONTAKT: Besøkshundene i Follo er populære. På Ski Storsenter lørdag får du kanskje kjenne på denne myke pelsen. Foto:

– Våre frivillige og medlemmer stiller opp på sin fritid og har ingen økonomisk fortjeneste på det. Men aktiviteter koster, og vi er avhengige av å få inn midler til å drifte disse. På vår stand vil vi 20. august starte et lotteri med et ønske om å skaffe inntekter, opplyser leder Christian Ødegård i Ski Røde Kors.

Foreningen har fått god respons fra det lokale næringslivet, og har fått mange flotte gevinster.

 

Artikkeltags