Gå til sidens hovedinnhold

Unni har gitt av tiden sin for å glede andre i 30 år. Nå er hun blitt æresmedlem i Ski Røde Kors

Artikkelen er over 3 år gammel

SKI: Unni Kay og Berit Storborg er nye æresmedlemmer i Ski Røde Kors. De ble utnevnt under årsmøtet på Mork mandag kveld.

– Berit Storborg startet som besøksvenn på Solborg i 1988. Hun har gått der hver 14. dag i 30 år. Det står det stor respekt av. Hun har vært styremedlem for Besøkstjenesten fra 1993 til 1998. Hun har også bidratt med kjøkkentjeneste i forbindelse med medlemsmøter og valgmøter, sa Knut Alstad.

Han ble selv valgt til ny leder i Ski Røde Kors etter Christian Ødegård denne kvelden.

LES OGSÅ: Se hvor mye ditt lokale Røde Kors fikk fra Pantelotteriet

Mange tillitsverv

– Den neste personen vi ønsker å hedre i Ski Røde Kors, gikk på besøksvennkurs i 1988. Hun startet som besøksvenn på Solborg og går der fortsatt. I tillegg har hun de siste årene også vært besøksvenn på Finstadtunet. Hun har hatt mange tillitsverv i styret for Besøkstjenesten, vært kasserer i mange år for både Besøkstjenesten og eget regnskap i tralletjenesten. Hun er også med i arrangementskomiteen i Ski Røde Kors og sørger for at vi har trivelige møter.

- Da Ski Røde Kors fikk forespørselen fra Finstadtunet som skulle starte Kafé med påfyll, ble hun med som kafévert. Hun har også vært med på å starte Åpent hus her på Mork, et hyggelig formiddagstreff med lunsj én gang i måneden, som er blitt en meget populær møteplass, sa Knut Alstad da han introduserte Unni Kay.

Ski Røde Kors har dermed tre æresmedlemmer, etter at Mary Fuhr ble utnevnt på årsmøtet i fjor.

LES OGSÅ: Mary ble æresmedlem etter 11.600 timer frivillig innsats

Kommentarer til denne saken