Ski sykehus bør bli et lokalt beredskapssenter

Beredskapssenter: Innsenderen vil ha Ski sykehus som et beredskapssenter for hele Follo.

Beredskapssenter: Innsenderen vil ha Ski sykehus som et beredskapssenter for hele Follo. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerSom kjent er flere lokalsykehus i Norge blitt utsatt for trusler om nedleggelse. Ved å utvikle disse til lokale beredskapssentre kan disse bli rustet opp i stedet for ned.

Politiet planlegger nå et nytt, stort beredskapssenter på Taraldrud. Tenk om Ski sykehus kunne blitt et lokalt beredskapssenter for Follo! Lokale sykehus kan ofte utvikles og utbygges slik at disse kan ta imot et større antall pasienter ved planlagt fleksibel kapasitet. Dette kan bety at sykehuset hele året kan gi et meget godt tilbud på 50–100 senger. Ved bruk av lagrede kompaktsenger så kan kapasiteten økes med 100–200 senger når alarmen går.

Kostnader kan reduseres

Ved å utvikle slike lokale beredskapssykehus, kan kostnader reduseres og sykehusene kan rustes opp med bedre/tyngre utstyr. Unilabs Norge er en snikprivatisering av helsevesenet og bidrar til å stjele kunder fra sykehuset. De blå-blå driver med løgn og bedrag ved å ta bort røntgen og CT fra lokale sykehus.

Dette er en bevisst undergraving av sykehusets grunnmur og vil over tid ta livet av lokalsykehusene. Utbygging av en luftambulanse/beredskapskapasitet kan redde Ski sykehus og flere andre lokale sykehus i Norge.

Er taktiske grep fra høyresiden for å nedlegge lokale sykehus en villet politikk som tar livet av og ødelegger den offentlige helsetjenesten?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags