Ærlig om det å være ung

9. trinn ved Ski ungdomsskole kan være stolte av kabareten de fremførte på torsdag. Der ga de et ærlig bilde av hvordan det er å være ung i dag.

Artikkelen er over 3 år gammel

Den 15. utgaven av 9. klassekabareten ved Ski ungdomsskole ble en fin opplevelse.

DEL

SKI: Forestillingen «Ung i dag» ble spilt tre ganger torsdag. På dagtid for 8. og 10. trinns valgfag Sal og scene, og to kveldsforestillinger for foresatte. Siden Rådhusteatret fortsatt er under ombygging, gikk også årets kabaret i aulaen hos naboen Ski skole.

I kabareten fulgte vi en niendeklasse som får en oppgave på skolen, «Hvordan er det å være ung i dag?». Gjennom ulike skuespill, scener, dikt og tanker kom elevene inn på temaet. De har valgt låter, lagd danser og skrevet manus, dikt eller refleksjoner. Alle elevene på 9. trinn hadde en oppgave på eller utenfor scenen.

- Dette er den 15. kabareten siden 2002, fortalte Ingrid Aasta Risdal da hun ønsket velkommen.

Du er bra som du er

Ungdommen av i dag opplever stress, press og søvnløse netter. Men også gleden av å være der for hverandre, og hjelper vennene sine med å innse at de er mer enn bra nok som de er.

Musikkansvarlige lærere har vært Hilde Olsrud, Runar Haugland og Ingrid Aasta Risdal. Danseansvarlig lærer: Ida Huseby Bratli. Dramalærer og manusansvarlige: Ida Huseby Bratli og Sal og scene 9. trinn. Fredrik Pagander fra Rådhusteatret fikk velfortjent applaus for både lyd og lys på de tre flotte forestillingene.

Men aller mest gikk naturlig nok helt fortjent til det unge ensemblet.

Artikkeltags