Skolemusikal for 32. gang

Årets musikal fra 10. trinn ved Ski ungdomsskole er inspirert av High School Musical 1. Det er mye å glede seg til i Rådhusteatret. Dette er finalenummeret.

Artikkelen er over 2 år gammel

For 32. gang inviterer Ski ungdomsskole til musikal. Det er en ny stor opplevelse.

DEL

SKI: Generalprøven torsdag gikk aldeles utmerket. Det er tydelig at hele ensemblet har gledet seg til årets stykke. «Hjelp vi går på High School» føyer seg inn i rekken av flotte oppsetninger. Tiendeklassingenes versjon av High School Musical nr. 1 byr på fin musikk, dans og skuespill.

– For 32. gang setter Ski ungdomsskole opp en musikal. Den første var «My fair lady». Elevene har mast i flere år om å lage en High School Musical. De har gjort en fantastisk fremgang, sa kapellmester Ingrid Aasta Risdal da hun ønsket velkommen til generalprøven.

Noe å glede seg til

Både elever og lærere har all grunn til å være stolte av det de viser i de to skoleforestillingene fredag og på lørdagens to åpne forestillinger. De yngre medelevene på ungdomsskolen og gjester fra både Finstad, Hebekk og Siggerud får oppleve «Hjelp vi går på High School». For ikke å snakke om de mange stolte familiemedlemmene som absolutt har noe å glede seg til i morgen.

Ansvarlige lærere er: Musikk: Runar Haugland, Bernt Salvesen, Egil Bjørnevoll og Ingrid Aasta Risdal.

Dans: Dansekoordinatorene i 10. klasse og Ida Johanne Huseby Bratli.

Manus: Manusgruppe Sal og Scene 10 trinn, med Ida Johanne Huseby Bratli.

Regi: Ida Huseby Bratli, Regiassistent: Ranja Mathisen.

Kostymer og rekvisitter: Annette Kolnes.

Lyd og lys: Rådhusteatret i Ski.

Artikkeltags