Tiendeklasse på Ski ungdomsskole fikk sitt ball i år også

Fornøyde: Ungdommene hadde en fin kveld. Foto: Morteza Masuleh, kjeller'n

Fornøyde: Ungdommene hadde en fin kveld. Foto: Morteza Masuleh, kjeller'n

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Kjeller'n fritidssenter har også i år stelt i stand en kjær tradisjon for de eldste elevene ved Ski ungdomsskole.

DEL

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

SKI: Forleden arrangerte fritidsklubben det tradisjonsrike 10. klasseballet i aulaen på Ski skole. Ifølge stemningsrapporten vi har fått, var det hele 129 feststemte og flott pyntede ungdommer som stilte opp, noe som er rekordoppslutning.

Ballet har vært planlagt i samarbeid med foresatte og en ballkomité valgt av elevene selv. Menyen besto av tapas og deilig dessert.

Staselig ankomst

13 års skolegang er snart forbi, og det måtte selvfølgelig feires. Det hele gikk av stabelen kl 19. Noen av elevene ankom i alt fra flotte retrobiler til en tøff peterbilt, til den klassiske limousinen.

Som velkomstdrink ble det servert boblevann i form av champagnebrus. Det ble tatt bilder foran fotolerret før det ble mat i gymsalen som for anledningen var gjort om til en ballsal. Under middagen sørget toastmasteren for at det ble både velkommen-tale, damenes tale, herrenes tale, og takk for maten-tale.

Testet dansegulvet

Allerede etter middag var store deler av balldeltakerene klare for å teste dansegulvet. Lyden ble skrudd opp og ljomet utover salen og høyhælte sko ble satt til side. God stemning, dans, latter og glade ungdommer preget dermed resten av kvelden.

Underveis ble også ballets konge og dronning kåret. Kvelden ble avsluttet med den tradisjonelle roligdansen, før slitne og fornøyde ungdom vendte hjemover.

 

Artikkeltags