SKI: Og som annonsert tidligere var dette elevenes egne lille musikalske lekestue der de hadde plukket frem både hummer og kanari fra musikkhistorien. Kveldens repertoar ble med det mildt sagt eklektisk.

De startet med en storbandversjon av Edvard Griegs «Dovregubbens Hall» og dro videre gjennom både U2, DumDum Boys og Julie Bergan før skolekoret avsluttet den musikalske helaftenen med den mektige «You'll Never Walk Alone».

Samspill

Og det var ingen som var alene under bandkvelden tirsdag. Her var det samspill på kryss og tvers hele kvelden, og det sto heller ikke på kreativiteten. For hvem lar seg ikke sjarmere av en bossanova helt uten instrumenter? Således gjorde slagverksensemblet seg bemerket innledningsvis, også med en sprek versjon av «Wilhelm Tell Overture».

LES OGSÅ: The Stream: – Vi håper at vi har hele Follo i ryggen

Det ble ikke uventet pop og rock også i løpet av kvelden. Og med litt få vokalister, og mange instrumentalister, ble det flere vokaloppgaver for skolens rykende ferske popstjerner. Emelie Hollow og Ramón Andresen kom begge langt i «The Stream» på TV2, og under konserten på skolen tirsdag fikk Ramón bryne seg på U2s «Beautiful Day» og Julie Bergans «Arigato». Emelie Hollow gjorde også en praktfull versjon av sin «Save Me», før de to sangerne sang duett i Justin Biebers «Let me love you».

LES OGSÅ: Emelie røk ut av The Stream

LES OGSÅ: Ramón Andresen måtte forlate The Stream

Det var uansett instrumentene som spilte hovedrollen denne kvelden, og det er virkelig et par gitarhelter på vei fra skolens rekker. Blant annet Marius Hjertø (16) på gitar som stort sett hadde trommeslager Daniel Medhaug (17) i ryggen under tirsdagens konsert.

– Vi har spilt mye sammen, spesielt med Emelie. Vi liker å spille pop, og setter pris på det klassiske poputtrykket, sier de.