Gå til sidens hovedinnhold

2250 elever på videregående i hard kamp

Artikkelen er over 5 år gammel

Det manglet verken på innsatsvilje eller evner da alle videregående skoler i Follo barket sammen for å bli den beste skolen.

ÅS: Det var mye latter og idrettsglede samlet på en bane, da Ås videregående skole arrangerte femkamp i olympiaden. Hver enkelte skole hadde ansvar for en av lekene i konkurransen.

Olympiaden er en felles aktivitetsdag som skal skape et større samhold mellom skolene, og er et initiativ fra elev- rådene på de ulike skolene.

Sondre Ileby fra arrangementsgruppen ved Ås videregående skole var veldig godt fornøyd med hvordan dagen har forløpt så langt.

– At over to tusen elever har meldt seg på, er over all forventning, smiler han.

På sidelinjen stod rektor Anne Karin Øksnevad med kamera rundt halsen.

– Et kjempe prosjekt, som elevene helt og fullt sto ansvarlig for, skryter hun, før hun løper videre til neste lek.

Slitsom, men morsomt prosjekt

Leder Danish Munir for Follo elevrådet, som består av elever fra Follos syv videregående skoler, har hatt nok å gjøre etter at det ble besluttet at elevrådet skulle arrangere Follo-olympiaden.

– Jeg arvet ideen fra tidligere leder av rådet. Dette er det første ordentlige arrangementet i Follos elevråds regi. Da er det ekstra morsomt at vi lykkes. Det har vært god stemning gjennom hele dagen og elevene har gitt uttrykk for at de har satt pris på arrangementet.

Bildeserie

Femkamp for videregående skole

Han innrømmer at eksamensoppkjøringen, som har foregått parallelt, ikke har vært ideell.

– De siste ukene har vært stressende. Planlegging og eksamen går dårlig sammen, sier han og legger til at den største utfordringen har vært å få full oversikt over hvem som stiller opp på de forskjellige lagene.

Kommentarer til denne saken