SKI: Guttene i Team Ski G97 deltok i denne julen både i Langhus Julecup G11 og Rælingen Julecup G12.
I Langhus Julecup stilte en spent gjeng til kamp i Alliansehallen tredje juledag. Et godt Bjørndal-lag påførte guttene et knepent 7-9-tap i første kamp. Etter en liten pause og noen justeringer ble det seier mot Haslum 14-9 og hjemmelaget Langhus 8-4.

Etter et par dager fri ventet Rælingen Julecup G12. Første cup med sluttspill. Åtte gutter stilte til kamp grytidlig mandag morgen. Ski G97 startet kjempebra og slo Fjellhammer og Kløfta og var klar for A-sluttspill.
Tirsdag møtte de Rælingen i semifinalen og slo til med kjempespill både i forsvar og fremover og vant klart 13-4. Dessverre falt Jonas Strøm Tjernshaugen stygt etter en frosk - allerede etter et par minutter - og brakk håndleddet. I finalen ventet Bjørndal, laget som slo Ski G97 i Langhus Julecup. Med kun syv spillere hadde Ski heller ikke rom for flere skader. Finalen skulle bli en bra revansj for guttene. Ski G97 storspilte og vant til slutt 14 - 4 med alle guttene på scoringslisten. Dette var nok årsbeste. Pokalen ble overlevert i sykesengen til Jonas akkurat i tide før full narkose og operasjon.