Gå til sidens hovedinnhold

ØB møtte julenissen

Artikkelen er over 6 år gammel

Kun tre dager før jul tok Julenissen seg tid til å ta en prat med ØB.

SKI: I dag, søndag, er julenissen på besøk på Ski storsenter frem til klokken 18.00. Han har parkert den flotte lastebilen sin på utsiden slik at barn og voksne kan ta en titt på den flotte bilen.

- Dette er siste dagen jeg møter barn og voksne før jul. Jeg må bruke de siste tre dagene til å gjøre ferdig de siste pakkene før julaften, forteller Julenissen.

Den siste måneden har han sammen med hjelperne sine eventmanager i Coca Cola Harald Berg og sjåfør Peter Hogseth reist fra Namsos ned hele kysten til Kristiansand og opp til Oslo-området.

- Jeg møter bare hyggelige barn og voksne. Noen barn er litt redde for meg, og da trenger de ikke snakke med meg, sier Julenissen.

På sin ferd langs den norske kysten har han møtt mange barn som har fortalt om sine ønsker.

- Det er stor forskjell på ønskene nå enn for noen år siden. Tidligere ønsket barn seg bøker, men nå går det i mer tekniske ting, forteller han.

- Men det er også noen rare ønsker, sier han og humrer i skjegget.

Sjenerte

Julenissen har også hilst på mange tenåringer på sin ferd den siste måneden.

- Det er litt morsomt med tenåringsguttene. De blir litt sjenerte, og de vil gjerne sitte på fanget mitt. Det synes jeg er kjempehyggelig. I tillegg er det mange som pynter seg for meg, sier han.

Christopher (12) fra Hobøl er en av dem som vil hilse på nissen. Han mente han ikke trodde på nissen, inntil han traff Julenissen på Ski storsenter.

Christopher vil gjerne fortelle hva han ønsker seg til nissen. Men det blir mellom de to...

Mali fra Oppegård (4) er også spent når hun skal hilse på nissen. Men det går greit, selv om det er litt skummelt med én gang.

Trailer

Traileren som nissen har reist rundt med i desember er den kjente Coca Cola-bilen som lyser opp i mørket. Den har stått parkert utenfor Ski storsenter siden i går kveld. Klokken 13 satte nissen på lysene, og nå lyser den opp foran inngangen til senteret.

- Bilen er et enormt trekkplaster. Barna forstår at vi må bruke lastebilen i stedet for Rudolf når det ikke er snø. Men vi har med halmballer til Rudolf i tilfelle han velger å dukke opp, sier Julenissen.

Julenissen har plassert seg på Stjernetorget hvor barn, unge og voksne kan ta bilder sammen med nissen.

Kommentarer til denne saken