Gå til sidens hovedinnhold

Follo slo Sandefjord 32-31

Follo dro i land seieren 32-31 i toppoppgjøret søndag kveld.

Artikkelen er over 6 år gammel

Follo HK fikk med seg begge poengene i årets mest intense kamp.

SANDEFJORD: Høydramatisk er bare fornavnet på bataljen i Jotunhallen søndag kveld. Toppoppgjøret var tett, spennende og dramatisk til siste sekund.

SE VIDEO:

Follo dro i land seieren 32-31 i toppoppgjøret søndag kveld.

 

Til slutt klarte Follo å dra i land seieren. Gjestene ledet 17-14 til pause, men mistet ikke hodet etter hvert som Sandefjord hentet inn Follo-ledelsen.

Bildeserie

BILDER: Sandefjord-Follo 31-32

- Det var veldig spennende. Noen vil kanskje si unødvendig spennende, for vi ga bort en tremålsledelse. Det smaker veldig godt, sier Follo-trener Valter Perisa.

- Gutta sto på

Han er godt fornøyd med lagmoralen i Jotunhallen.

- Alle spillerne som var på banen, sto på i 2x30 minutter. De ville vinne i dag. Dette var en tøff match på bortebane, sier Perisa.

- Dere klappet ikke sammen fordi om Sandefjord hentet inn ledelsen deres?

- Selvfølgelig var det skummelt, spesielt da de gikk opp i ledelsen. Men vi viste at vi var bedre enn dem og klarte å endre på formasjonen vår, ikke minst i angrepsspillet. Vi klarte å komme oss tilbake og vinne kampen, sier treneren.

Sandefjord-keeper Simen Hansen snakket på seg to (!) utvisninger i første omgang, og fikk direkte rødt kort i tumultene i sluttsekundene. I det hele tatt var Sandefjord mer opptatt av dommerne enn av å spille håndball i store deler av kampen.

- Tror vi klarer dette

Skjebneukene er godt i gang for Follo HK. Neste gang om to uker har de Falk Horten borte og så Viking hjemme.

- Alle kampene er viktige, men seieren i dag var et steg i riktig retning. Vi så i dag at Kolstad tapte for Sandnes, så alt kan skje. Nå håper jeg på en god arbeidsuke og få alle spillerne friske og raske. Jeg tror vi kan klare dette, sier Valter Perisa.

Tilbake på banen

Stian Gabrielsen var tilbake etter skade og markerte seg for fullt. Han var blant annet sikkerheten selv på straffekastene.

- Det var j... moro! Vi gjør noen dumme valg mot slutten. Vi hadde tremålsledelse da det var igjen fire minutter eller noe sånt og så slipper vi dem innpå igjen. Vi klarte heldigvis å vinne takket være to fine mål av Aksel Horgen, sier Stian Gabrielsen.

- Med i toppen nå

Han er glad for å få med seg begge poengene til den andre siden av fjorden.

- Nå er vi med i toppen, det er det som gjelder. Jeg har ikke trent på to uker nå. Jeg har hatt en halv trening. Da er det alltid moro å spille bra. Jeg synes vi spiller kollektivt bra i dag, hele gjengen, sier han.

Seieren gjorde også at Follo økte avstanden ned til Sandefjord fra ett til tre poeng, og har koblet grepet om andreplassen som gir direkte opprykk til eliteserien.

Kommentarer til denne saken