LANGHUS: Follo HK slo Kristiansund 27-22 (11-9) søndag. Dermed ligger laget på opprykksplass fremdeles.

 

Bilder:

Bildeserie

Follo HK-Kristiansund

 

Det kladdet skikkelig for Follo innledningsvis, og lagene fulgte hverandre gjennom hele 1. omgang. Stillingen var 7-7, 19 minutter ut i omgangen. Da rykket Follo fra til 10-7. Kristiansund kom seg opp på 10-9, før Follo scoret omgangens siste mål.

Den første omgangen bør gå i glemmeboken. Mange dårlige skuddvalg førte til mange bom, og det var faktisk redningene til Leonardo som gjorde at Follo kunne gå til pause med tomålsledelse.

Det skal sies at en skadet Stian Gabrielsen måtte se hele kampen fra benken. Dét, i tillegg til at Oskar Olafsson er langtidsskadet, gjorde at hjemmelaget manglet sårt tiltrengt skuddkraft. Henrik Bielenberg var den eneste som traff skikkelig fra distanse.

Abolade våknet

I 2. omgang våknet kantspilller Chris Abolade ordentlig. Han satt på benken de første 20 minuttene av kampen, men glitret da han kom på banen. Follo fikk den luken de trengte de første ti minuttene. Da var stillingen 17-12. Etter det kom Kristiansund aldri nærmere enn fire mål bak, og seieren ble til slutt komfortabel.

Les mer i tirsdagens papirutgave av ØB

Tabell 1. divisjon