Gå til sidens hovedinnhold

Endelig seier og poeng til Ski

Artikkelen er over 8 år gammel

LANGHUS: Et heltent Ski-lag tok sin første seier, og dermed også sine første poeng for sesongen da det vant 32-24 over Follo-rekruttene i Follotrykk Arena.- Vi skulle ikke tape i dag, der var vi bestemte. Vi hadde en plan for matchen i dag. Vi møtte et ungt lag som vi visste kom til å slite veldig dersom vi stod godt bakover, noe vi også fikk til. sier Ski-trener Ole-Stian Rødal.

LES MER om Ski håndball her

SE FLERE bilder fra kampen

LES MER om Follo HK her

De gulkledte ledet 17-9 til pause, anført av en opplagt Erik Strøm. Ski fikk det til å stemme både forover og bakover. Konsentrasjon i angrepsspillet var en nøkkel for Ski-spillerne i kveld. Det var først og fremst der de sviktet i forrige serierunde, og mot kvikke Follo-spillere ville det vært en særdeles dårlig oppskrift.

- Vi var pinlig nøyaktige i angrepsspillet vårt. Vi brukte tid og hadde klare avtaler. Det fungerte meget bra i første omgang, sier  Rødal.

Follo 2 satte merke på nettopp Strøm gjennom hele andre omgang, og Ski lot seg stresse de første 10 minuttene. Det unge Follo-laget knappet innpå og var en stund kun tre mål bak. Men Ski samlet seg og begynte å dra fra på nytt.

- De tok bort Erik (Strøm), da slet vi litt. Det tar en 10-12 minutter før vi kommer i gang, men etter det følte jeg vi hadde kontroll ut kampen, sier Rødal og fortsetter:

- Vi møtte kanskje ikke tidenes Follo-lag, men det er mye unge, gode håndballspillere der.

SE tabellen i 2. divisjon her

Unge Follo 2

Follo stilte med et meget ungt lag og med en snittalder på rett over 17 år ble de unge mot rutinerte Ski-spillere.

- Ski hadde nok gledet seg til matchen for å hamle opp med unggutta, og vi ble jo veldig unge etterhvert også, men til tider spiller vi voksen håndball, sier Follo-trener Lars Olsen og fortsetter:

- Vi er her for å kjempe uansett motstand og vi er tapre, men vi møter drevne spillere som har vært ute en vinternatt før. Det er gode individualister,  sier Follo-treneren.


 

Kommentarer til denne saken