Gå til sidens hovedinnhold

Slipp sangstemmen løs i heidundranes allsang

Artikkelen er over 5 år gammel

For andre året på rad kan du synge Av Full Hals på rådhusplassen i Ski.

SKI: I august braker det løs med allsang på Rådhusplassen i Ski. "Av Full Hals - På Grensen Til Allsang" serverer både nye og gamle klassikere som du skal være med å synge på.

– Du får utdelt et sanghefte når du kommer. Der finner du tekster til de låtene vi spiller i løpet av kvelden, sier Pål Gilberg, trommis i Funkytown.

Av Full Hals er et show der bandet Funkytown står for musikken, Thorgeir Berger står i front for å lede gjennom kvelden, og Julie Lillehaug Kaasa og Odd Einar Nordheim på vokal.

– Artistene vi har fått med oss på laget i år er veldig erfarne. Julie Lillehaug Kaasa har masse internasjonal erfaring. Hun har balnt annet koret i ESC (Eurovision Song Contest) og beat for beat på NRK1. Odd Einar Nordheim har blant annet vært nominert til spellemannsprisen og vært med i The Voice, forteller Gilberg.

Les også

Dette skjer i Follo i sommer

 

Rock'n'roll

Stemningen i teltet skal være på topp i år som i fjor. Nytt i år er at det både blir ståplasser og sitteplasser. Det blir også servering av god hjemmelaget grillbuffet fra Rock'n'roll Catering.

– I år får du kjøpt to type billetter. Det er vanlige inngangsbilletter til showet, eller inngangsbilletter som inkluderer mat, sier Tommy Svendsen, fra Rock'n'roll Catering til ØB.

Dette er en helaften hvor du skal kose deg med musikk, god mat og noe godt i glasset.

– Jeg oppfordrer alle til å komme. Bli med inn i teltet, syng og kos deg. Stemningen var på topp i fjor, og det skal den være i år også, sier konfransier og moromann Thorgeir Berger.

Av Full Hals er ment å være et sosialt tilbud for alle som bor i Ski og omegn.

– Stemningen kan sammenlignes med den stemningen som var på halmfestivalen i Ski for mange år siden, sier Berger.

Les også

Syng med den stemmen du har

 

Godt humør

Du trenger absolutt ikke en god sangstemme for å være med. En god dose med godt humør og lav selvhøytidelighet er mer enn nok.

– Det viktigste er godt humør. Det blir mye latter og rocka allsang, med noen kleine svenske sanger mellom slagene, sier Pål Gilberg.

I år vil det også være flere toaletter og bankterminaler tilgjengelig under arrangementet.

– Målet vårt er at dette skal bli en tradisjon. Om det klaffer like bra i år som i fjor, så er tanken at vi utvikler konseptet, og kanskje har det over to helger neste år, forteller Gilberg.

Les også

Rådhusteatret blir stengt ett år til

 

Allsang for alle

Musikerne synes det er veldig hyggelig å gjøre noe sosialt og hyggelig for nærmiljøet.

– Alle som er med har en eller annen form for tilknytning til Ski, sier Gilberg.

Det er lagt ut 500 billetter for salg. Det inkluderer både ståplasser og sitteplasser.

– Om pågangen blir for stor kan vi vurdere å strekke salget til 600 billetter. Jo mer folk, jo større blir festen, sier Gilberg.

Arrangementet er for alle over 18 år, og går av stabelen på rådhusplassen 27.august.

– Det var veldig mange eldre på arrangementet i fjor. Vi håper at flere unge kan delta i år. Er du 18 år, er det ingen hindring. Du har garantert hørt mange av sangene, sier Gilberg til ØB.

Kommentarer til denne saken