Gå til sidens hovedinnhold

Skal skape liv og røre i Ski sentrum

Artikkelen er over 8 år gammel

SKI: Torsdag kveld ble det arrangert innbyggerkonferanse på Ski kino. Her holdt flere store aktører i nærmiljøet i Ski innlegg. Målet var å skape engasjement og bidra til mer begeistring i lokalmiljøet.

Rikke Solligard fra Begeistringsetaten var primus motor bak arrangementet, og hadde samlet flere store aktører. Follo FK, Follo Næringsråd, Ski Sentrum, Østlandets Blad og Røde Kors var bare noen av de som holdt innlegg og apeller.

–Det gikk kjempefint, og jeg tror alle som kom fikk meg seg akkurat det de ønsket, sier Rikke Solligard.

Oppmøtet var heller labert, og rundt 30 personer hadde tatt turen til kinosalen. Solligard er, som vanlig, positivt innstilt.

– Vi kan godt fokusere på oppmøtet, men det viser bare at vi har en materie å jobbe med. Det er viktig å se på alle de som kom og vil være med å skape, konkluderer hun med.

Fredag sparkes Skifestivalen i gang, og det er bare et av flere arrangementer som skal bringe liv til byen. Til våren starter Norgeshistorien første festival for naturfotografering i Ski. Da vil hele sentrum benyttes til utstillinger, og det vil bli holdt foredrag fra flere internasjonalt anerkjente fotografer. Mange av dem kommer faktisk fra nærområdet vårt.

– Vi vil bidra til mer interesse rundt naturfoto, og også om å ta vare på naturen vår, sier styreleder Jan Magnus Reneflot.